Lediga tjänster hos Sandbäckens

​Vi söker VS-montörer till Nybro och Kalmar

Publicerad 2019-02-01

Sandbäckens Rör i Kalmar AB som etablerades under hösten 2018 är under tillväxt. Våra tjänster är starkt efterfrågade både i Kalmar och i Nybro och därför är vår ambition nu att utöka vårt framgångsrika team med fler duktiga VS-montörer både till vårt team i Kalmar och till vårt nya platskontor i Nybro.

Som VS-montör kommer du att ansvara för eller vara delaktig i entreprenader och i olika serviceuppdrag. Våra kunder består exempelvis av privatpersoner, stora och mindre fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggare samt industrin.

För att lyckas i din roll hos oss ska du vara utbildad VS-montör och ha några års erfarenhet från motsvarande arbete. B-körkort är också ett krav.

Som person ser vi gärna att du drivande, ansvarstagande och social med känsla för service. Det är också viktigt att du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att lösa problem för att snabbt kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi erbjuder dig ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter där du kommer att ingå i ett kul team som har mycket kunskap och erfarenhet.

Är du intresserad att bli en Sandbäckare?

Kontakta redan idag,

Christer Jonsson, VD,
telefon 072-062 03 40, e-post christer.jonsson@sandbackens.se

eller

Lars Svensson, Verksamhetsutvecklare och tf platsansvarig Sandbäckens i Nybro,
tel: 070-637 22 60 eller e-post: lars.svensson@sandbackens.se

 

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies