Lediga tjänster hos Sandbäckens

Sandbäckens Rör i Västerås växer och söker VS-montörer

Publicerad 2019-08-22

Sandbäckens Rör i Västerås AB är en ny aktör på VS-marknaden i Västerås och Mälardalen. Sedan tidigare har Sandbäckens i huvudsak erbjudit installation och service av fjärrvärmeanläggningar men nu expanderar verksamheten och söker erfarna och certifierade entreprenad- och servicemontörer.

Som entreprenadmontör kommer du att ingå i vårt projektteam som erbjuder marknaden effektiva
och kvalitetssäkrade VS-entreprenader i samband med om- och nybyggnationer. Ett av våra nya uppdrag är Mälarparksskolan i Västerås där vi kommer att starta arbetet under hösten 2019.

Som servicemontör kommer du att ingå i vårt serviceteam som erbjuder våra kunder trygga, kvalitetssäkrade och miljöanpassade installationer.

Har du förmågan och viljan att ta mer ansvar och coacha/leda dina kollegor söker vi även ledande montörer. I din roll som ledande montör ingår även driva egna projekt med ditt utsedda team. Som stöd har du självklart en erfaren service- eller projektledare.

Ta chansen att bli en Sandbäckare!

För att trivas hos oss ser vi att du har några års erfarenhet, erforderlig utbildning och de certifikat som krävs. B-körkort är också ett krav. Vi erbjuder ett nytt och spännande företag under stark utveckling och där du får möjlighet att vara delaktig i att utveckla Sandbäckens till en av marknadens ledande leverantörer.

Låter det intressant?

Kontakta redan idag

Daniel Johansson, VD, Sandbäckens Rör i Västerås. Tel: 073-068 42 58 eller
Conny Moberg, Entreprenadchef/Projektledare. Tel: 073-030 93 08

Du kan också skicka din ansökan via e-post till daniel.johansson@sandbackens.se alt. conny.moberg@sandbackens.se

Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen till Sandbäckens!

 

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies