Lediga tjänster hos Sandbäckens

​Sandbäckens region Stockholm söker Kalkylator ...

Publicerad 2019-06-07

Sandbäckens VS-region i Stockholm är under tillväxt och söker nu en erfaren kalkylator till sina bolag Sandbäckens Rör i Stockholm AB och Sandbäckens Medicinska Gaser AB.

Som kalkylator hos Sandbäckens har du en central och viktig funktion i bolagens utveckling och verksamheternas framgång. 

I din roll kommer du att arbeta självständigt med att ta fram kalkyler utifrån olika typer av förfrågnings- eller avtalsunderlag. Du kommer vid behov delta i kund- och projektmöten samt löpande vara behjälplig med exempelvis ÄTA-beräkningar under hela projektgenomförandet.

Som kalkylator ingår du även i Sandbäckens nätverk för kalkylatorer. Nätverket träffas 1-2 gånger per år och har en gemensam kommunikationsplattform för rikstäckande erfarenhetsåterföring och stöd.

Vi ser gärna att du är utbildad bygg- eller VVS-ingenjör och har några års dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbete inom bygg- eller installationsbranschen. Erfarenhet av Tenwin och Wikells är en merit.

Du kommer att utgå från vårt kontor på Lindetorpsvägen 17 i Johanneshov  men våra kunder och projekt finns över hela StorStockholm, så B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att vara en Sandbäckare, kontakta 

Anders Buskas, Regionchef  

telefon 070-520 33 77 alt e-post: anders.buskas@sandbackens.se.

För att söka tjänsten skickar du ditt CV med tillhörande personligt brev till anders.buskas@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG