Lediga tjänster hos Sandbäckens

​Sandbäckens Sprinkler Mitt söker erfaren Serviceledare

Publicerad 2019-06-10

Sandbäckens Sprinkler Mitt är en etablerad sprinklerleverantör av installationer och service av sprinkleranläggningar till bland annat bostäder, fastigheter, offentliga byggnader och kommersiella lokaler. 

Till vår verksamhet i Stockholm och Mälardalen söker vi en erfaren och drivande Serviceledare.

Vi ser gärna att du har erfarenheter av sprinklerinstallationer och några års erfarenhet av motsvarande roll inom branschen.  För att lyckas i din roll hos oss ser vi gärna att du är social och har ett stort intresse av att utveckla affärer och kundrelationer. I din roll ingår även att ta fram anbud, planera och tillsammans med ditt team genomföra våra kundåtaganden. Du kommer också att ansvara för att löpande följa upp våra serviceavtal med tillhörande kundnöjdhet. B-körkort är ett krav.

Är du intresserad - kontakta oss redan idag.

Per Herrlin, VD Sandbäckens Sprinkler Mitt AB
e-post: per.herrlin@sandbackens.se
Telefon:  070-745 62 20

Eller 

Styrbjörn Wegler, Teknisk sakkunnig  
e-post: styrbjorn.wegler@sandbackens.se
Telefon: 070-745 62 21

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG