Lediga tjänster hos Sandbäckens

​Katrineholms Rörproduktion söker Servicemontörer

Publicerad 2019-07-11

Katrineholms Rörproduktions tjänster är starkt efterfrågade och vår serviceverksamhet växer konstant. Därför söker vi nu fler medarbetare till vårt Serviceteam.

Ditt uppdrag som servicemontör hos oss blir att utföra installation, service och underhåll av olika typer av mindre VS-anläggningar och värmepumpar samt vara delaktig i mindre entreprenaduppdrag. Våra kunder består av alla typer av fastighetsägare, från privatpersoner till bostadsbolag och industrin.

Ditt arbete är flexibelt och ansvarsfullt där du kommer att ha direktkontakt med våra kunder. För att kunna utföra dina uppdrag får du tillgång till en komplett servicebil varför B-körkort är ett krav.

Som person ser vi gärna att du är social och en flexibel problemlösare med känsla för service och att utveckla våra kundrelationer.

Vi söker dig som har VVS-certifikat, några års erfarenhet av motsvarande uppdrag Urval kommer att ske löpande och du tillträde sker efter sommaren eller efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 

Kontakta omgående Fredrik Wintervide, VD. 

Telefon: 076-000 26 60 eller e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG