Lediga tjänster hos Sandbäckens

Inköpsfunktionen söker regionsinköpare

Publicerad 2019-07-12

Sandbäckens skapar en ny inköpsfunktion, som ska stötta våra bolag med inköp till pågående projekt. Vår nya inköpsfunktion kommer att bestå av vår inköpschef, som nu söker tre inköpare med placering ute på våra enheter.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som inköpare innebär att du ska vara en person som relativt självständigt stöttar upp och medverkar i våra projekt från upphandling av underentreprenörer och leverantörer till färdigställande av projektet. Inom Sandbäckens hjälper vi varandra och det finns ingen prestige inom bolaget, varför det alltid finns en hjälpande hand nära. 

Vi är ett team!
Inköp/avrop sker i samarbete med projektorganisationen. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, upprättande av förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, förhandlingar, kontraktstecknande, allt i enlighet med Sandbäckens inköpsprocess. Rollen innebär även att Du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik och leverantörsprecision. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har arbetat inom branschen och har kunskap om våra produkter. Du är analytisk och självgående i ditt arbete men kan också arbeta i grupp.  Det finns inget krav på att du har jobbat med inköp tidigare men god datavana är ett krav.

Vi söker dig som gillar problemlösning samt att anta och lösa nya utmaningar. Du är lyhörd och har god förhandlingsförmåga. 

Krav på svenska, flytande i tal och skrift samt B-körkort gäller. 

Personliga egenskaper 
För att du ska trivas i rollen är du en affärsfokuserad person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig. Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agera trovärdigt i flera olika miljöer.

Låter jobbet intressant - klicka här för mer information eller för att söka tjänsten

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG