Nyheter    |   Jobba hos oss

Lediga tjänster hos Sandbäckens

Sandbäckens Rör i Malmö har mycket på gång - söker fler VS-montörer ...

Publicerad 2019-11-12

Sandbäckens Rör i Malmö AB är en attraktiv och efterfrågad aktör på VS-marknaden Malmö med omnejd. Bolaget är specialiserade på VS-entreprenader och service av VS-anläggningar och erbjuder sina kunder en helhetslösning, från rådgivning och projektering till installation och projektgenomförande till service och underhåll.

Just nu har vi inom Sandbäckens i Malmö många spännande projekt i gång – Brf Öresundsbrisen i Falsterbo, Kulturkvarteret i Lund, Mobilia etapp 1 och 2 är några exempel. För att kunna tillgodo se våra kunders högt ställda krav och den höga efterfrågan av våra tjänster behöver vi fler duktiga medarbetare till vårt team.  Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som VS-montör med inriktning på projekt och entreprenader.

Som entreprenadmontör kommer du att ingå i vårt projektteam som erbjuder marknaden effektiva och kvalitetssäkrade VS-entreprenader. Du får möjlighet att vara en del av att utveckla och genomföra många olika spännande och unika projekt, både nyproduktion och ombyggnader. Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens bostäder, kontor, köpcentrum och offentliga byggnader.

Har du förmågan och viljan att ta mer ansvar och coacha/leda dina kollegor söker vi även ledande montörer. I din roll som ledande montör ingår även driva egna projekt med ditt utsedda team. Som stöd har du självklart en erfaren service- eller projektledare. 

För att trivas hos oss ser vi att du har några års erfarenhet, erforderlig utbildning och de certifikat som krävs. B-körkort är också ett krav.  

Låter det intressant? Ta chansen att bli en Sandbäckare!

Kontakta redan idag

Mattias Göransson, VD
Sandbäckens Rör i Malmö AB 

Tel: 070-745 62 80 • E-post: mattias.goransson@sandbackens.se

Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen till Sandbäckens!

 
TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG

Kontakta oss

Telefon: 013- 37 47 80
Fax: 013- 10 18 28
E-post: info@sandbackens.se

Hitta oss

Huvudkontor Sandbäckens
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping

ALLA KONTOR »

© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies