Senaste nytt från Sandbäckens

​Sandbäckens och Rörproduktion installerar kompletta VS- och sprinkleranläggningar i nytt vårdboende

Publicerad 2018-11-30

Sandbäckens och Rörproduktion har erhållit förtroendet att leverera samtliga VS-installationer samt en komplett sprinkleranläggning i samband med byggandet av ett nytt vårdboende i Linköpings stadsdel Vallastaden. VS-entreprenaden omfattar även ledningsdragning för en central dammsugaranläggning.

Det nya moderna vårdboendet kommer att omfatta 60 lägenheter samt en dagverksamhet för cirka 10 personer. Byggnaden kommer även omfatta gemensamma sociala ytor, ett vårdbad samt ett orangeri.

Uppdragsgivare är Bernhardsson & Carlsson och under våren 2019 beräknas arbetena vara färdigställda och vårdboendet redo att öppna sina dörrar.

För mer information kontakta

VS-entreprenaden

Jens Johansson, projektledare
Sandbäckens/Rörproduktion i Linköping
e-post: jens.johansson@sandbackens.se; Telefon: 076- 000 26 72

Sprinklerentreprenaden

Niklas Wahlström, projektledare, Sprinkler
Sandbäckens Sprinkler Mitt AB
e-post: niklas.wahlstrom@sandbackens.se; Telefon 073-084 00 57

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG