Senaste nytt från Sandbäckens

Sandbäckens utför VS-installationerna när Älmhults vattenverk byggs om​

Publicerad 2018-12-19

Sandbäckens Rör i Växjö har erhållit förtroendet av AF Bygg Syd AB  att utföra samtliga VS-installationer i samband av om- och tillbyggnaden av Älmhults Vattenverk.

-  Vi är mycket stolta över förtroendet att installera ett komplett VS-paket i detta spännande projekt. Ombyggnaden omfattar utöver totalrenovering av den befintliga processbyggnaden även att uppföra en ny processbyggnad och en ny personalbyggnad, säger Pär Liljedahl, VD, Sandbäckens Rör i Växjö AB.

Projektet startade under hösten 2018 och kommer att pågå till hösten 2021. -  Vi ser fram emot ett bra samarbete med Sandbäckens, både i det här projektet och i framtiden, säger Roger Persson, VD, AF Bygg Syd AB

För mer information kontakta

Pär Liljedahl, VD
Sandbäckens Rör i Växjö AB

e-post: par.liljedahl@sandbackens.se 
Telefon: 0470-78 87 30, 070-740 50 81

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG