Senaste nytt från Sandbäckens

Sandbäckens söker sprinklermontörer för uppdrag över hela landet

Publicerad 2018-12-20

Sandbäckens affärsområde Sprinkler är en rikstäckande sprinklerleverantör med kontor i Skellefteå, Sundsvall, Borlänge, Gävle, Kista, Johanneshov, Linköping och Uddevalla.

Med över 150 erfarna sprinklermontörer erbjuder Sandbäckens kunder över hela landet kompletta sprinklerlösningar - från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem inom miljöer som industrier, offentliga och kommersiella lokaler, sjukhus och bostäder.

Sandbäckens är under stark tillväxt och våra tjänster är efterfrågade. Därför söker vi nu fler erfarna sprinklermontörer till samtliga våra sprinklerbolag, Sandbäckens Sprinkler Mitt AB, Sandbäckens Sprinkler Väst AB, Mälar Sprinkler AB och Sprincom AB.

Vi söker dig som är utbildad sprinklermontör och som har några års erfarenhet. För att lyckas i din roll hos oss ser vi gärna att du som person är positiv och är lätt att samarbeta med samt att du kan fatta egna beslut och arbeta självständigt. Vi värdesätter även din flexibilitet och förmåga att lösa kundspecifika problem och önskemål.

Låter det intressant?

Välkommen att kontakta 

Per Herrlin, Affärsområdeschef Sprinkler
per.herrlin@sandbackens.se eller telefon 070-745 62 20

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG