Senaste nytt från Sandbäckens

​Sandbäckens etablerar sig i Nybro

Publicerad 2019-01-31

Sandbäckens Rör i Kalmar AB, som etablerades under hösten 2018, gör nu en strategisk satsning och etablerar ett platskontor i Nybro, cirka tre mil utanför Kalmar.

- Våra tjänster är redan idag starkt efterfrågade i Nybro. Hittills har vi hanterat våra uppdrag från vårt kontor i Kalmar, men nu tar vi steget och etablerar ett platskontor i centrala Nybro. Etableringen innebär att vi kommer att vara närmare våra kunder och därmed kunna erbjuda en snabbare service, säger Christer Jonsson, VD Sandbäckens Rör i Kalmar AB.

Nybro kommun är en kommun i det småländska Glasriket som har drygt 20 000 invånare. Kommunen har idag ett aktivt näringsliv med många små entreprenörer men även en del större företag främst inom framförallt design-, trä- och pappersindustrin.

Sandbäckens verksamhet i Nybro kommer i huvudsak att bestå av VS-entreprenader och service till privata, offentliga som kommersiella fastighetsägare samt till byggare och bostadsägare.

- Från och med 1 februari hälsar vi såväl nya som befintliga kunder i Nybro med omnejd varmt välkomna till oss på Sandbäckens. Då startar vi även rekryteringen av fler duktiga VS-montörer, både här och i Kalmar, säger Lars Svensson, tf platsansvarig.

För mer information kontakta

Christer Jonsson

VD, Sandbäckens Rör i Kalmar AB
e-post: christer.jonsson@sandbackens.se
Telefon: 072-062 03 40

Eller

Lars Svensson

Verksamhetsutvecklare och tf Platsansvarig Nybro
e-post: lars.svensson@sandbackens.se
Telefon: 070-637 22 60

Bildtext: Just nu utför Sandbäckens i Kalmar VS-installationerna i samband med projekt Almen i Nybro

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies