Senaste nytt från Sandbäckens

​Roger Höglund tillträder som platschef när Sandbäckens etablerar sprinklerkontor i Norrköping

Publicerad 2019-03-27

Den 1 april 2019 tillträder Roger Höglund tjänsten som platschef för Sandbäckens Sprinkler Mitts nya platskontor i Norrköping. 

- Vi har sedan starten 2013 haft en mycket stark efterfrågan av våra tjänster i Mellansverige. Vår verksamhet har fram till i dag utgått från Stockholm, men nu tar vi steget och etablerar ett platskontor i Norrköping, under ledning av Roger Höglund. Syftet med vår strategiska satsning är att vi nu, på ett bättre sätt, kan tillgodose marknadens behov genom en lokal närvaro och närhet till våra kunder, säger Per Herrlin, Affärsområdeschef Sandbäckens Sprinkler. 

Roger kommer närmast från egen verksamhet men har en lång och gedigen erfarenhet från motsvarande tjänster inom bland annat Bravida och Calor (nu Caverion). Roger som startades sin karriär som sprinklerkonstruktör och vidare projektledning har, i sin konsultroll under de senaste åren, bland annat arbetat med infrastrukturprojekt såsom Norra Länken i Stockholm och Götatunneln i Göteborg. Där har han både som entreprenör respektive beställarrepresentant arbetat med brandskyddsinstallationer i trafiktunnlarna.  

- Jag ser nu fram emot att, tillsammans med Sprinkler-teamet inom Sandbäckens, stärka och utveckla såväl nya som befintliga kundrelationer. Tillsammans erbjuder vi marknaden en heltäckande sprinklerleverantör, från konstruktion och installation till en långsiktig servicepartner, säger Roger Höglund, tillträdande platschef Sandbäckens Sprinkler i Norrköping. 

Sandbäckens Sprinkler Mitt ABs nya platskontor kommer att samlokaliseras i Sandbäckens VS-verksamhet på Jungmansgatan 3 i Norrköping. 

För mer information kontakta 

Per Herrlin,
Affärsområdeschef Sandbäckens Sprinkler
e-post per.herrlin@sandbackens.se
Telefon:  070-745 62 20

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies