Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Senaste nytt från Sandbäckens

​Tore Styrman tillträder som VD för Sandbäckens Medicinska Gaser AB

Publicerad 2019-04-08

Den 2 maj 2019 tillträder Tore Styrman rollen som VD för Sandbäckens nya bolag, Sandbäckens Medicinska Gaser AB.  Tore Styrman kommer närmast från Assemblin där han under sin 25 år långa karriär bland annat haft roller som försäljningsingenjör, projektledare och filialchef och som projektchef för medicinska gaser på Nya Karolinska Sjukhuset i Solna. Ett uppdrag som omfattande såväl projektering som installation av sjukhusets hela gasanläggning. 

- Tores gedigna kunskap och erfarenhet kommer att bli en stor tillgång i samband med att vi under hösten kommer att erbjuda marknaden ett nytt specialiserat Sandbäckensbolag, med resurser och spetskompetens inom teknikområdet tekniska gaser, säger Anders Buskas, Regionchef, Sandbäckens region Stockholm.  

Verksamheten inom Sandbäckens Medicinska Gaser ABs kommer i första hand att vara fokuserade på nybyggnader och ombyggnader av sjukhus, vårdanläggningar, laboratorier och läkemedelsbranschen i Stockholm och Mälardalen. 

- Jag har under de senaste 15-20 åren varit specialiserad på att säkerställa våra kunders behov av effektiva och kvalitetssäkra projekt och installationer av central-gasanläggningar. Nu ser jag fram emot att tillsammans med Sandbäckens bygga upp en verksamhet och ett team som erbjuder marknaden en effektiv, trygg och kompetent leverantör, säger Tore Styrman. 

Tore Styrman kommer att utgå från Sandbäckens kontor i Johanneshov (Stockholm) och bolaget kommer att ingå i Sandbäckens region Stockholm och rapportera till undertecknad.

För mer information kontakta 

Anders Buskas
Regionchef Sandbäckens region Stockholm
e-post: anders.buskas@sandbackens.se 
Telefon: 070-520 33 77

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG

Kontakta oss

Telefon: 013- 37 47 80
Fax: 013- 10 18 28
E-post: info@sandbackens.se

Hitta oss

Huvudkontor Sandbäckens
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping

ALLA KONTOR »

© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies