Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Senaste nytt från Sandbäckens

Sandbäckens öppnar dörrarna för nya bolag

Publicerad 2019-05-09

Sandbäcken-koncernen har de senaste åren haft en stark tillväxt. Omsättningen har på kort tid fördubblats och antalet affärsdrivande dotterbolag uppgår idag till 26 operativa bolag. Nu öppnar koncernen upp dörrarna och erbjuder erfarna och affärsdrivande ledare möjligheten att etablera ett lokalt VS- och sprinklerbolag. 

- Vi har en unik affärsmodell där vår tillväxtstrategi bygger på förvärv men även att hitta rätt person och entreprenör, redo att bygga ett lokalt Sandbäckens med hjälp av sin kompetens, sitt nätverk och sin drivkraft. Genom kampanjen hoppas vi att hitta fler Sandbäckare som vill vara med att ta Sandbäckens till nästa nivå, säger Koncernchef Mats Åström. 

Kampanjen, som kommer att vara tillgänglig fram till sista juni, vänder sig till affärsdrivna entreprenörer med stark drivkraft för att skapa framgångsrika och lönsamma VS- eller sprinklerverksamheter. Processen för att bli Sandbäckens nästa VD består av fem steg som omfattar såväl intervjuer, tester och möten med bland annat representanter från Sandbäckens styrelse och koncernledning. 

- Att bygga en framgångsrik verksamhet och bolag inom Sandbäckens kräver ett modernt och innovativt entreprenörskap och ledarskap. Dessa egenskaper är viktiga hos de personer vi söker och vårt bidrag är att erbjuda en plattform med affärsmässigt stöd inom områden som inte är en del av de enskilda bolagets kärnverksamhet, säger Mats Åström. 

För mer information om kampanjen kontakta 

Ann-Helén Andersson, HR-chef
Telefon: 076-133 32 50  E-post: ann-helen.andersson@sandbackens.se

Mats Åström, Koncernchef
Telefon: 072-050 22 40 E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Klicka här för att ansöka

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG

Kontakta oss

Telefon: 013- 37 47 80
Fax: 013- 10 18 28
E-post: info@sandbackens.se

Hitta oss

Huvudkontor Sandbäckens
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping

ALLA KONTOR »

© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies