Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Senaste nytt från Sandbäckens

Sandbäckens i Västerås namnändrar och Daniel Johansson tillträder som VD

Publicerad 2019-05-15

Som tidigare kommunicerats fattades under hösten det strategiska beslutet att utveckla Sandbäckens befintliga bolag i Västerås med VS-verksamhet i syfte att erbjuda marknaden en heltäckande om komplett VS-leverantör. Etableringen av VS-verksamheten har varit framgångsrik och nu tas nästa steg.

Måndagen den 13 maj 2019 har styrelsen fattat beslut att namnändra Sandbäckens Industri Mitt AB till Sandbäckens Rör i Västerås AB.  

Beslut har även fattats att Daniel Johansson utses som VD. Daniel kommer närmast från Bravida där han varit ansvarig för bolagets VS-verksamhet i Västerås med omnejd. 

Magnus Runesson kvarstår som verksamhetsansvarig för bolagets fortsatta utveckling av installation och service av fjärrvärmeanläggningar. Idag har Sandbäckens underhållsavtal med bland annat Västra Mälardalens Energi och Miljö AB (VME), Mälarenergi, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö (ESEM) och Norrenergi omfattande Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd.  

Daniel Johansson tillträder per omgående och bolaget kommer att ingå i Sandbäckens geografiska region Öst under ledning av André Roos. 

För mer information kontakta 

Mats Åström, Koncernchef 
e-post: mats.astrom@sandbackens.se
Telefon: 072-050 22 40 

André Roos, Regionchef
e-post: andre.roos@sandbackens.se
Telefon: 0760-00 26 01

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG

Kontakta oss

Telefon: 013- 37 47 80
Fax: 013- 10 18 28
E-post: info@sandbackens.se

Hitta oss

Huvudkontor Sandbäckens
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping

ALLA KONTOR »

© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies