Senaste nytt från Sandbäckens

​Katrineholms Rörproduktion får förtroendet när KFAB ställer om från pellets till bergvärme

Publicerad 2019-05-27

Katrineholms Rörproduktion har erhållit förtroendet av Katrineholms Fastighets AB att utföra konvertering av värmekällor, från pellets till bergvärme i fem fastigheter inom områdena Bie, Sköldinge Strångsjö och Forssjö. Option finns för ytterligare en fastighet. 

Uppdraget som omfattar kompletta bergvärmeinstallationer inkluderar även rivning av befintliga pelletsanläggningar med tillhörande pannor, silos m.m. 

- Jag är stolt över förtroendet att få vara en partner i denna typ av projekt där det krävs både hjärna, hjärta och en hel del kunskap för att få till anläggningarna på ett så bra sätt som möjligt för kunden, säger Fredrik Wintervide, VD, Katrineholms Rörproduktion. 

Investeringen kommer att bidra till säkrare och mer driftsäkra anläggningar som kräver mindre skötsel. De nya bergvärmepumparna kommer att kopplas upp mot ett överordnat system där övervakning kommer att ske för att säkra en kostnadseffektiv drift.

För mer information kontakta

Fredrik Wintervide, VD
Katrineholms Rörproduktion 

e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se
Telefon: 076-000 26 60

Bildtext: Fredrik Wintervide, VD Katrineholms Rörproduktion tillsammans med Ingmar Eriksson, VD på Katrineholms Fastighets AB

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies