Senaste nytt från Sandbäckens

​Mats Åström utsedd till ny VD för Sandbäckens

Publicerad 2018-02-07

Styrelsen i Sandbäckens har utsett Mats Åström till ny koncernchef för Sandbäcken Group och VD för Sandbäcken Invest Holding AB. Mats efterträder Peter Johansson som i samråd med styrelsen lämnar Sandbäckens. Mats Åström tillträder tjänsten omedelbart. 

”Styrelsen är mycket glada över att presentera Mats Åström som ny VD och koncernchef för Sandbäckens. Mats har ett tydligt affärsfokus och är en erfaren och kompetent ledare som har förmågan att fortsätta utveckla Sandbäckens till en ledande leverantör av installationstjänster på den svenska marknaden”, säger Håkan Bergqvist, styrelseordförande Sandbäcken Group. 

Mats Åström är född 1965 och kommer närmast från rollen som CFO för Sandbäcken Invest Holding AB. Han har tidigare arbetat som CFO för Rejlers AB, CFO för Danir AB samt CFO och tillförordnad vd för Prevas AB. Dessförinnan har Mats Åström haft olika positioner för Busslink i Sverige AB, Alstom Power Sweden AB och inom ICA Gruppen. 

Vi hälsar Mats välkommen i sin nya roll som koncernchef och CEO. Mats roll som CFO innehavs samtidigt tillsvidare. Rekryteringsprocess har inletts. 

Vi tackar Peter för alla förtjänstfulla insatser och önskar honom lycka till i framtiden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:   

Håkan Bergqvist
Styrelseordförande 
Telefon: 070-212 32 21, E-post: habe.management@telia.com

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies