Senaste nytt från Sandbäckens

​Jari Grönberg, utsedd till VD för Sandbäckens Rör i Linköping AB

Publicerad 2018-04-03

Jari Grönberg har utsetts till VD för Sandbäckens Rör i Linköping AB. Jari efterträder tillförordnade Johan Svensson som återgår till rollen som Projektchef med tillhörande ansvar för kvalitet- och miljöområdena inom Sandbäcken-koncernen. Jari som tillträdde sin roll den 1 april 2018 kommer även att kvarstå i sin roll som VD för Rörproduktion i Linköping AB.

- Jari och Rörproduktion anslöt till Sandbäcken-koncernen i början av året. Hans goda kännedom om marknaden i Linköping tillsammans med hans gedigna kunskap och erfarenhet ger bra förutsättningar för att fortsätta att utveckla koncernens verksamheter i Linköping, säger Mats Åström, Koncernchef, Sandbäckens.

Jari startade sin långa karriär som företagslärling och tog 1987 examen som VVS Ingenjör. Därefter har han haft roller som projektledare, servicechef, platschef samt filialchef inom bolag som BPA, Calor Industri och NVS (idag Assemblin).

2012 etablerade han Rörproduktion i Linköping och har sedan dess byggt upp ett framgångsrikt bolag som idag består av drygt 20 medarbetare och har en omsättning av cirka 30 Mkr.

Sandbäckens Rör i Linköping AB har idag drygt 40 medarbetare och en omsättning på drygt 50 Mkr.

För mer information kontakta

Mats Åström  
Koncernchef

Telefon: 072-050 22 40 
E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG