Senaste nytt från Sandbäckens

Christer Jonsson utsedd till VD för Sandbäckens Rör i Kalmar AB

Publicerad 2018-08-24

Christer kom till Sandbäckens i samband med verksamhetsövergången av Ömangruppen VS Teknik AB i Kalmar.

-   Jag vill hälsa Christer och våra nya medarbetare från VS Teknik varmt välkommen till Sandbäckens. Christers gedigna yrkeskunskap och erfarenhet kommer ge oss bästa tänkbara förutsättningar i vårt arbete att skapa en attraktiv samarbetspartner och arbetsgivare i Kalmar med omnejd, säger Mats Åström, Koncernchef Sandbäckens.

Christer Jonsson startade sin karriär som företagslärling har genom åren arbetat som VS-montör, arbetsledare, projektledare, platschef och filialchef inom bolag som NVS (Assemblin) och YIT (Caverion). Christer var också en av initiativtagarna till att 2015 starta ACE VS teknik som genom en verksamhetsövergång nu är en del av Sandbäcken-koncernen.

Christer, som tillträder sin nya roll per omgående, efterträder Torbjörn Carlsson som under våren utsågs till tf VD för Sandbäckens Rör i Kalmar AB. Torbjörn återgår nu till sina befintliga roller som VD för Sandbäckens Rör i Vetlanda AB tillika chef för Sandbäckens sydöstra region.

Sandbäckens Rör i Kalmar AB består idag av ett 20-tal medarbetare och utgår från nya lokaler på Franska vägen 5 A i Kalmar.

För mer information kontakta

Torbjörn Carlsson
Regionchef Sandbäckens region Sydöst
Telefon: 0383-75 51 03, 070-322 13 00
E-post: torbjorn.carlsson@sandbackens.se

eller

Christer Jonsson
VD, Sandbäckens Rör i Kalmar AB
Telefon:  072-062 03 40
e-post. christer.jonsson@sandbackens.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG