Nyheter    |   Jobba hos oss

​Sandbäckens i Västerås breddar verksamheten – välkommen Anders Zetterberg

Publicerad 23 sep 2019

Välkommen Anders Zetterberg

Sandbäckens i Västerås breddar verksamheten och hälsar Anders Zetterberg, ny serviceledare, varmt välkommen till Sandbäckens Rör i Västerås. Anders som har lång och bred erfarenhet kommer senast från egen verksamhet.

- Efterfrågan av våra tjänster är stor och fram till idag har vår kärnverksamhet i huvudsak varit VS-entreprenader och installation/service av fjärrvärmeanläggningar.  Men våra kunder har även efterfrågat VS-service och därför tar vi nu det strategiska steget, att genom Anders, etablera en Serviceverksamhet inom Sandbäckens Rör i Västerås, säger Daniel Johansson, VD.

Serviceverksamheten kommer i första hand vända sig till bostadsägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Västerås med omnejd.

- Jag ser fram emot att få starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom Sandbäckens i Västerås. För mig är det viktigt att våra kunder ska känna sig trygga och snabbt få hjälp att lösa sina utmaningar och problem, oavsett vem man är eller hur stort uppdraget är, säger Anders Zetterberg.

Anders tillträdde den 2 september och utgår från Sandbäckens kontor på Ånghammargatan 6-8. Du når Anders på telefon 021-471 72 80 eller anders.zetterberg@sandbackens.se.

För mer information kontakta

Daniel Johansson VD 
Sandbäckens Rör i Västerås AB
Telefon: 073-068 42 58
e-post daniel.johansson@sandbackens.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG