Nyheter    |   Jobba hos oss

 

​Sandbäckens i Västerås breddar verksamheten – välkommen Anders Zetterberg

Välkommen Anders Zetterberg

Sandbäckens i Västerås breddar verksamheten och hälsar Anders Zetterberg, ny serviceledare, varmt välkommen till Sandbäckens Rör i Västerås. Anders som har lång och bred erfarenhet kommer senast från egen verksamhet.

- Efterfrågan av våra tjänster är stor och fram till idag har vår kärnverksamhet i huvudsak varit VS-entreprenader och installation/service av fjärrvärmeanläggningar.  Men våra kunder har även efterfrågat VS-service och därför tar vi nu det strategiska steget, att genom Anders, etablera en Serviceverksamhet inom Sandbäckens Rör i Västerås, säger Daniel Johansson, VD.

Serviceverksamheten kommer i första hand vända sig till bostadsägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Västerås med omnejd.

- Jag ser fram emot att få starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom Sandbäckens i Västerås. För mig är det viktigt att våra kunder ska känna sig trygga och snabbt få hjälp att lösa sina utmaningar och problem, oavsett vem man är eller hur stort uppdraget är, säger Anders Zetterberg.

Anders tillträdde den 2 september och utgår från Sandbäckens kontor på Ånghammargatan 6-8. Du når Anders på telefon 021-471 72 80 eller anders.zetterberg@sandbackens.se.

För mer information kontakta

Daniel Johansson VD 
Sandbäckens Rör i Västerås AB
Telefon: 073-068 42 58
e-post daniel.johansson@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies