Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Mattias Göransson och Berne Göransson

VD för Sandbäckens Rör i Malmö AB

Mattias Göransson, 35 år, tillträder från och med 1 februari 2019 som VD för Sandbäckens Rör i Malmö AB. I samband med detta utses även Magnus Göransson till vice VD. Mattias efterträder Berne Göransson som valt att överlämna VD-rollen för att kvarstå som senior projektledare och rådgivare inom bolaget.

Sedan etableringen 2015, har Sandbäckens Rör i Malmö under ledning av Berne Göransson, utgjort koncernens nav på den sydsvenska marknaden.  Verksamheten, som är specialiserade på VS-entreprenader och VS-service har idag även resurser inom konstruktion och projektering och sysselsätter drygt 30 medarbetare.

-  Jag vill rikta ett tack till Berne som har gjort en fantastisk resa och har varit en stor tillgång inom Sandbäckens. Tillsammans med sitt team har han på kort tid byggt upp ett framgångsrikt och attraktivt VS-bolag, både som samarbetspartner och som arbetsgivare. När han nu lämnar över VD-rollen till Mattias kommer vi inte bara att långsiktigt säkerställa bolagets lönsamma utveckling utan även kunna ta tillvara på en ny generations moderna ledarskap och arbetssätt, säger Mats Åström, Koncernchef Sandbäckens.

Mattias Göransson kommer närmast från rollens som Vice VD och Produktionschef inom Sandbäckens Rör i Malmö. Han har tidigare erfarenhet som bland annat Entreprenadchef för inom Imtech´s (idag Assemblin) VS-verksamhet i Lund.

-  Jag är stolt och ser fram emot att ta över stafettpinnen som VD. Tillsammans med Magnus och resten av teamet ska vi fortsätta att utveckla bolaget i linje med vår inslagna väg där målet är att bli en av de ledande aktörerna i Öresundsregionen. En stor fördel och framgångsfaktor är tryggheten att ingå i Sandbäckens-koncernen där vi som lokala företag har tillgång till en stor koncerns support och resurser för att lyckas nå våra mål, säger Mattias Göransson, VD Sandbäckens Rör i Malmö AB.

För mer information kontakta

Mats Åström
Koncernchef, Sandbäckens
e-post: mats.astrom@sandbackens.se
Telefon: 072-050 22 40

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies