Nyheter    |   Jobba hos oss

Mattias Göransson och Berne Göransson

Publicerad 1 feb 2019

VD för Sandbäckens Rör i Malmö AB

Mattias Göransson, 35 år, tillträder från och med 1 februari 2019 som VD för Sandbäckens Rör i Malmö AB. I samband med detta utses även Magnus Göransson till vice VD. Mattias efterträder Berne Göransson som valt att överlämna VD-rollen för att kvarstå som senior projektledare och rådgivare inom bolaget.

Sedan etableringen 2015, har Sandbäckens Rör i Malmö under ledning av Berne Göransson, utgjort koncernens nav på den sydsvenska marknaden.  Verksamheten, som är specialiserade på VS-entreprenader och VS-service har idag även resurser inom konstruktion och projektering och sysselsätter drygt 30 medarbetare.

-  Jag vill rikta ett tack till Berne som har gjort en fantastisk resa och har varit en stor tillgång inom Sandbäckens. Tillsammans med sitt team har han på kort tid byggt upp ett framgångsrikt och attraktivt VS-bolag, både som samarbetspartner och som arbetsgivare. När han nu lämnar över VD-rollen till Mattias kommer vi inte bara att långsiktigt säkerställa bolagets lönsamma utveckling utan även kunna ta tillvara på en ny generations moderna ledarskap och arbetssätt, säger Mats Åström, Koncernchef Sandbäckens.

Mattias Göransson kommer närmast från rollens som Vice VD och Produktionschef inom Sandbäckens Rör i Malmö. Han har tidigare erfarenhet som bland annat Entreprenadchef för inom Imtech´s (idag Assemblin) VS-verksamhet i Lund.

-  Jag är stolt och ser fram emot att ta över stafettpinnen som VD. Tillsammans med Magnus och resten av teamet ska vi fortsätta att utveckla bolaget i linje med vår inslagna väg där målet är att bli en av de ledande aktörerna i Öresundsregionen. En stor fördel och framgångsfaktor är tryggheten att ingå i Sandbäckens-koncernen där vi som lokala företag har tillgång till en stor koncerns support och resurser för att lyckas nå våra mål, säger Mattias Göransson, VD Sandbäckens Rör i Malmö AB.

För mer information kontakta

Mats Åström
Koncernchef, Sandbäckens
e-post: mats.astrom@sandbackens.se
Telefon: 072-050 22 40

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG