Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Viktor Jinnevång

Viktors berättelse är viktig och berör!

I dagarna lanserades dokumentärfilmen ”Every step counts”. Filmen handlar om Viktor Jinnevångs fysiska vandring ifrån Norrköping till Spanien, en sträcka på 3645 km. Men filmen handlar också om hans livsresa som gått ifrån djupt hat till ett händelserikt liv, med fokus att hjälpa andra, framförallt ungdomar.

Sin driftkraft att hjälpa både sig själv och andra speglar även hans arbete som VS-montör inom Rörproduktion, en del av Sandbäcken-koncernen.

- Yrket som VS-montör passar mig perfekt. Att lösa problem och få möjlighet att träffa alla trevliga människor, miljöer och situationer som kan passera på en dag är både kul och utvecklande. Men det finns såklart många sidor av yrket och det känns knappt som att jag sett hälften än, säger Viktor Jinnevång.

Rörproduktion är huvudsponsor av dokumentärfilmen ”Every step counts” som nu finns tillgänglig på  https://vimeo.com/ondemand/everystepcounts/275431615.

-  Rörproduktion var min första anställning efter att mitt liv förändrades. Så här fem år senare är jag fortfarande kvar och jag trivs superbra! Mycket på grund av att jag alltid har blivit sedd som en individ och att företaget alltid har värnat om det som är bäst för mig. Trots att bolaget och Sandbäckens-koncernen har vuxit enormt mycket på senare tid är känslan fortfarande väldigt familjär, avslutar Viktor.

För mer information kontakta

Viktor Jinnevång
VS Montör,  Rörproduktion
Tel: 076- 000 26 38
E-post: viktor.jinnevangs@sandbackens.se

Eller

André Roos
VD, Rörproduktion Sverige AB
Tel: 011-470 79 01
E-post: andre.roos@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies