Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Rörproduktion utför VS-installationer i spektakulära Kopparhusen i Norrköping

VS-installation Kopparhusen i Norrköping

Rörproduktion, en del av Sandbäcken-koncernen, har erhållit förtroendet att utföra samtliga VS-installationer i samband med byggandet av det spektakulära kvarteret Kopparhusen i Norrköping. Förtroendet sker genom en samverkansentreprenad med SEFAB, Klövern och Hyresbostäder.

- Vi är stolta över förtroendet från SEFAB, Klövern och Hyresbostäder och att få vara en del av att skapa detta nya och spännande stadskvarter. Arbetet är redan igång och genomförs med stort fokus på kostnadseffektiva och smarta lösningar, utan större miljöpåverkan, säger Robert Eriksson, VD, Rörproduktion i Norrköping AB.

Kopparhusen blir det nya landmärket i Norrköpings industrilandskap. Från att ha varit en parkeringsplats, förvandlas nu området till en trygg och levande stadsmiljö. Kvarteret kommer genom sina tre byggnader att tillsammans bilda en mötesplats för såväl boende som studenter och näringsliv.

- Vårt uppdrag är att utföra VS-installationerna i samtliga tre byggnader. Det första huset omfattar bland annat kontor på 4 500 m2 med tillhörande restaurang, café och ett 1 500 m2 stort garage. De två andra husen omfattar 43 hyreslägenheter och studentlägenheter med cirka 114 bäddar. Vi kommer även utföra VS-installationerna i ytterligare en restaurang som kommer att byggas i anslutning till bostäderna, säger Robert.

Kopparhusen är projekterade för att klara kraven enligt Sweden Green Councils klassificering Miljöbyggnad Silver och kommer att stå färdigställda i mars 2020.

För mer information kontakta:

Robert Eriksson 
VD, Rörproduktion i Norrköping AB
Tel: 011-470 79 02
E-post: robert.eriksson@rorproduktion.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies