Nyheter    |   Jobba hos oss

Illustration: Kjellgren Kaminsky Architecture

Publicerad 17 maj 2019

VS-installation nya Mälarparksskolan

Sandbäckens Rör i Västerås har erhållit förtroendet att utföra ett komplett VS-paket i samband med byggandet av Mälarsparksskolan i Västerås.

Sandbäckens uppdrag, som är en totalentreprenad, omfattar installation av värme, vatten, sanitet och kökskyla i samband med byggandet av den totalt cirka 7 000 m2 stora byggnaden.

Mälarparksskolan kommer att bli en 3-parallellig F-6 skola med plats för över 500 elever. Byggnaden kommer att bli uppförd i två plan med placeringen mitt i det nybyggda området Öster Mälarstrand i Västerås.

- Vi är mycket stolta över förtroendet att få leverera ett komplett VS-paket i samband med byggandet av Mälarparksskolan. Uppdraget är en bra start i vår fortsatta satsning att utveckla Sandbäckens i Västerås till en komplett och heltäckande VS-leverantör, säger Daniel Johansson, VD.

Sandbäckens uppdragsgivare är HMB Construction AB och skolan beräknas vara färdigställd inför höstterminen 2021.

För mer information kontakta

Daniel Johansson, VDSandbäckens Rör i Västerås AB
e-post: daniel.johansson@sandbackens.se
Tel: 073-068 42 58

eller

André Roos, AffärsutvecklareSandbäckens 
e-post: andre.roos@sandbackens.se
Tel: 076-000 26 01

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG