Nyheter    |   Jobba hos oss

Illustration: Atrium Ljungberg AB

Publicerad 28 mar 2019

VS-installation Torghuset Mobilia

Sandbäckens Rör i Malmö har erhållit förtroendet av Atrium Ljungberg AB att leverera en komplett VS-installation i samband med etapp 1 av projektet Torghuset Mobilia i Malmö.

Torghuset Mobilia är en del av Atrium Ljungbergs utvecklingsprojektet att omvandla stadskvarteret till en levande mötesplats med ytor för handel, bostäder, restauranger och kulturverksamhet.

- Vi är mycket stolta över uppdraget att utföra samtliga VS-installationer i den nyproducerade byggnaden som kommer att omfatta totalt 74 lägenheter med tillhörande biutrymmen. Byggnaden kommer att certifieras som Miljöbyggnad, vilket innebär att byggnaden uppfyller sexton olika indikatorer för energianvändning, innemiljö och material, säger Mattias Göransson, VD, Sandbäckens Rör i Malmö.

Sandbäckens beräknar starta arbetet under vecka 9 2019 och projektet i sin helhet beräknas vara färdigställt under 2020

För mer information kontakta

Mattias Göransson VD,
Sandbäckens Rör i Malmö AB
E-post: mattias.goransson@sandbackens.se
Telefon 070-745 62 80

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG