Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Illustration: Jais Arkitekter

VS-installationer 110 lägenheter i Arlöv

Sandbäckens Rör i Malmö har erhållit förtroendet av Betonmast Malmö AB att leverera ett komplett VS-paket i samband med byggandet av Kv Ugglan, etapp 1, i Arlöv strax utanför Malmö.

Kv Ugglan är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som Burlövs Bostäder AB just nu genomför i Arlöv. Kv Ugglan, etapp 1, omfattar bland annat 110 lägenheter, varav 6 lägenheter är LSS-boenden. Lägenheterna är indelade i fyra byggnader om 5-6 våningar och den totala boytan är cirka 10.600 m2.

- Vi är mycket stolta över förtroendet som innebär att vi även får möjlighet att fortsätta utveckla vårt samarbete med Betonmast. Vårt uppdrag i detta projekt omfattar projektering och installation av värme, vatten och spillvatten i samtliga lägenheter med tillhörande biutrymmen, säger Mattias Göransson, VD, Sandbäckens Rör i Malmö AB.

Byggprojektet startar under våren 2019 och inflyttning i de första lägenheterna är beräknad till fjärde kvartalet 2020.

- Vi inleder omgående projekteringen som vi kommer att genomföra in-house. Projektansvarig blir Magnus Göransson tillsammans med Henrik Gullbrandsen och vi räknar med att starta installationsarbetet under hösten 2019, avslutar Mattias Göransson.

För mer information kontakta

Mattias Göransson
VD, Sandbäckens Rör i Malmö AB
E-post: mattias.goransson@sandbackens.se
Telefon 070-745 62 80

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies