Nyheter    |   Jobba hos oss

Illustration: Jais Arkitekter

Publicerad 20 feb 2019

VS-installationer 110 lägenheter i Arlöv

Sandbäckens Rör i Malmö har erhållit förtroendet av Betonmast Malmö AB att leverera ett komplett VS-paket i samband med byggandet av Kv Ugglan, etapp 1, i Arlöv strax utanför Malmö.

Kv Ugglan är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som Burlövs Bostäder AB just nu genomför i Arlöv. Kv Ugglan, etapp 1, omfattar bland annat 110 lägenheter, varav 6 lägenheter är LSS-boenden. Lägenheterna är indelade i fyra byggnader om 5-6 våningar och den totala boytan är cirka 10.600 m2.

- Vi är mycket stolta över förtroendet som innebär att vi även får möjlighet att fortsätta utveckla vårt samarbete med Betonmast. Vårt uppdrag i detta projekt omfattar projektering och installation av värme, vatten och spillvatten i samtliga lägenheter med tillhörande biutrymmen, säger Mattias Göransson, VD, Sandbäckens Rör i Malmö AB.

Byggprojektet startar under våren 2019 och inflyttning i de första lägenheterna är beräknad till fjärde kvartalet 2020.

- Vi inleder omgående projekteringen som vi kommer att genomföra in-house. Projektansvarig blir Magnus Göransson tillsammans med Henrik Gullbrandsen och vi räknar med att starta installationsarbetet under hösten 2019, avslutar Mattias Göransson.

För mer information kontakta

Mattias Göransson
VD, Sandbäckens Rör i Malmö AB
E-post: mattias.goransson@sandbackens.se
Telefon 070-745 62 80

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG