Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Ta chansen – spännande konstruktionsuppdrag finns inom Sandbäckens sprinklerverksamhet

Publicerad 2018-05-16

Just nu söker vi nyexaminerade VS-ingenjörer som vill arbeta som konstruktörer eller projektledare inom vårt affärsområde Sprinkler. Vi har ”juniora” uppdrag i bland annat Uddevalla, Gävle, Sundsvall och Kista.

Sandbäckens Sprinkler levererar alla typer av sprinklerlösningar - från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem inom bland annat, industrier, offentliga lokaler, sjukhus och bostäder. Samtliga Sandbäckens sprinklerbolag är av SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering certifierade anläggarfirmor för sprinkler, i enlighet med SBF 1020:3 Norm för anläggarfirma.

Låter det intressant?

Kontakta redan idag affärsområdeschef Per Herrlin så berättar han mer om vad Sandbäckens kan erbjuda dig. Du når honom på telefon 070-745 62 20 eller via  e-post per.herrlin@sandbackens.se

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se