Hem / Jobba hos oss

Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. 

På Sandbäckens eftersträvar vi att kontinuerligt utveckla vår Sandbäckens-anda som bygger på engagemang och delaktighet och där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Bli en Sandbäckare!

Hos oss finns alla möjligheter - om du vill!  Vi har många medarbetare som har tagit chansen och vågat satsa på att växa och utvecklas inom Sandbäckens.  Som medarbetare inom Sandbäckens får du möjlighet att jobba och vara anställd i det lokala bolaget samtidigt som du har den stora koncernens möjligheter att utvecklas

Vår värdegrund

Närhet 

Närhet syftar inte bara till den lokala arbetsmarknaden utan även till varandra och handlar om att skapa en platt organisation där kommunikationen mellan medarbetare, chefer och kunder sker på ett smidigt sätt, oavsett verksamhetsort.

Engagemang 

Våra medarbetares engagemang, kompetens och erfarenhet leder till delaktighet och gemenskap. Vårt engagemang medför att vi utvecklas och hela tiden strävar mot att bli effektivare.

Kundnytta 

För oss inom Sandbäckens är kundnytta centralt i allt vi gör. Våra processer är effektiva och produktiva vilket leder till mer tid hos våra kunder och vi kan därmed möta kundens behov och förväntningar.

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies