Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Vi söker ytterligare en Business Controller till vårt team

Publicerad 2019-01-16

För att stödja Sandbäckens fortsatta utveckling och öka framåtdriften behöver verksamheten förstärkas på koncernnivå med ytterligare en Business Controller. Rollen innebär ett tydligt operationellt och verksamhetsnära fokus. Du arbetar nära dotterbolagen och stödjer de affärsdrivande enheterna och affärsansvariga parterna inom dessa. 

Som Business Controller på Sandbäckens kommer en av dina viktigaste arbetsuppgifter vara att bedöma möjligheter och risk i de projekt och avtal som dotterbolagen åtar sig. Du bistår med ekonomistyrning, prognosunderlag, budgetframtagning och analyser. 

Du följer upp projektprognoserna och värderar aktuella projekt inför årsboksluten. Vidare coachar och utvecklar Business Controllern dotterbolagens vd:ar i ekonomiska frågor och besöker frekvent de kontor denne har ansvar för. I rollen ingår även en del administrativa uppgifter samt affärssystemarbete. 

I rollen rapporterar du till CFO. Som Business Controller på Sandbäckens erbjuds du en spännande och viktig roll nära affären. Koncernen växer snabbt och kännetecknas av en öppen, varm och välkomnande företagskultur. Lämplig placeringsort för detta uppdrag är Stockholm eller Linköping. 

Kvalifikationer 
• Erfarenhet från liknande roll i tjänsteföretag 
• Förmåga att hantera och bedöma verksamheter där affärsmodellen bygger på projekt, debiteringsgrader och timmar 
• Bakgrund inom installation, bygg eller industri 
• Goda kunskaper inom Excel 
• Civilekonom eller motsvarande ekonomiutbildning på högskolenivå 

Kompetenser 
• Nytänkande och kreativ  
• Duktig på att analysera och lösa problem  
• God drivkraft och uthållighet  
• Engagerad  
• Van att planera och organisera 
• Duktig på att coacha och utveckla andra 
• Kommunikativ och tydlig 

Den rekryteringen sker i samarbete med K2search.  För mer information kontakta Jessica Leion, 076- 620 29 89 jessica.leion@k2search.se eller Torbjörn Malmström, 070- 28 73 600 torbjorn.malmstrom@k2search.se på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast då vi behandlar dessa löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se.

Sandbäckens söker sprinklermontörer för uppdrag över hela landet

Publicerad 2018-12-20

Sandbäckens affärsområde Sprinkler är en rikstäckande sprinklerleverantör med kontor i Skellefteå, Sundsvall, Borlänge, Gävle, Kista, Johanneshov, Linköping och Uddevalla.

Med över 150 erfarna sprinklermontörer erbjuder Sandbäckens kunder över hela landet kompletta sprinklerlösningar - från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem inom miljöer som industrier, offentliga och kommersiella lokaler, sjukhus och bostäder.

Sandbäckens är under stark tillväxt och våra tjänster är efterfrågade. Därför söker vi nu fler erfarna sprinklermontörer till samtliga våra sprinklerbolag, Sandbäckens Sprinkler Mitt AB, Sandbäckens Sprinkler Väst AB, Mälar Sprinkler AB och Sprincom AB.

Vi söker dig som är utbildad sprinklermontör och som har några års erfarenhet. För att lyckas i din roll hos oss ser vi gärna att du som person är positiv och är lätt att samarbeta med samt att du kan fatta egna beslut och arbeta självständigt. Vi värdesätter även din flexibilitet och förmåga att lösa kundspecifika problem och önskemål.

Låter det intressant?

Välkommen att kontakta 

Per Herrlin, Affärsområdeschef Sprinkler
per.herrlin@sandbackens.se eller telefon 070-745 62 20

​Vi söker VS-montörer till vår nystartade VS-verksamhet i Västerås

Publicerad 2018-12-19

Till vår nystartade VS-verksamhet i Västerås söker vi nu utbildade och erfarna VS-montörer.

Som VS-montör hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl projekt som serviceuppdrag. Vi utför installationer och service i alla tänkbara miljöer. Bostäder, stora som små, offentliga och kommersiella lokaler samt industrier och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

För att lyckas i din roll hos oss är det viktigt att du som person är positiv, är lätt att samarbeta med samt att du kan fatta egna beslut och arbeta självständigt. Vi värdesätter även din flexibilitet och förmåga att lösa kundspecifika problem och önskemål.

Vi söker dig som har VS-certifikat och behörigheter som säkert vatten, heta arbeten. B-körkort är också ett krav. Vi ser gärna att du även har några års dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbete.

Vår verksamhet, som är under stark tillväxt, utgår idag från Västerås, men vi ser gärna sökande även från Eskilstuna, Strängnäs och Enköping.

Låter det spännande och intressant? Ta chansen och bli en Sandbäckare!

Kontakta redan idag Regionchef André Roos, tel 076-000 26 01 för mer information.  Din ansökan med tillhörande CV skickar du till andre.roos@sandbackens.se.Urval kommer att göras löpande.

Sandbäckens Rör i Kalmar söker fler VS-montörer

Publicerad 2018-12-19

Våra tjänster är efterfrågade och vi behöver nu utöka vårt team. Idag är vi cirka 20 medarbetare men vi  har plats för fler.

Sandbäckens Rör i Kalmar  är specialiserade på VS-entreprenader och VS-service. Vår kundmix är bred, från privatpersoner och fastighetsägare (stora som små) till byggentreprenörer och industrin. 

Vi söker dig som har VVS-certifikat och gärna några års erfarenhet samt B-körkort.

För att lyckas i din roll hos oss ser vi gärna att du som person är positiv och är lätt att samarbeta med samt att du kan fatta egna beslut och arbeta självständigt. Vi värdesätter även din flexibilitet och förmåga att lösa kundspecifika problem och önskemål.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot att du redan idag kontaktar

Christer Jonsson, VD 

Sandbäckens Rör i Kalmar AB
Telefon 072-062 03 40

eller skicka din ansökan direkt till christer.jonsson@sandbackens.se.
Urval kommer att göras löpande.

​Projektledare sökes till vår nystartade VS-verksamhet i Västerås

Publicerad 2018-12-18

Sandbäckens startade 1993 och genom en strategisk rekryteringsprocess och en offensiv förvärvsstrategi är Sandbäckens idag en av landets ledande leverantörer av rörtekniska tjänster. Koncernen som idag består av 26 affärsdrivande dotterbolag omsatte under 2017 knappt 1 Mdr och antalet medarbetare uppgår till över 750.

Till vår nystartade VS-verksamhet i Västerås söker vi nu en erfaren och driven Projektledare.

Som projektledare hos oss kommer du, tillsammans med vår VD, att bli en viktigaste nyckelperson i utvecklingen av vår projektverksamhet. Eftersom verksamheten är under uppbyggnad kommer du att få stora möjligheter att utvecklas både som person och i din yrkesroll.

Vi söker dig som är en affärs- och kundinriktad problemlösare och som har några års erfarenhet från motsvarande roll, gärna inom bygg- och installationsbranschen.

Som person bör du vara resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad samt ha god ekonomisk kunskap och känna dig trygg i att självständigt driva och genomföra olika typer av projekt. I rollen ingår även att ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och kollegor varför du bör ha en god social förmåga och lätt att skapa relationer.

För att du ska lyckas i ditt uppdrag ser vi gärna att du har examen i energi- eller installationsteknik alternativt likvärdig utbildning. Vi ser att du har dokumenterad projektledarerfarenhet och gärna erfarenhet av förhandling och upphandlingar.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande koncern som är under en stark tillväxt och där värdegrunden kännetecknas av vår Sandbäckensanda – baserad på närhet, engagemang och kundnytta.

Låter det intressant? 

Kontakta redan idag Regionchef André Roos, tel 076-000 26 01 för mer information. 
Din ansökan med tillhörande CV skickar du till andre.roos@sandbackens.se. Urval kommer att göras löpande.

​Ta chansen – Linköping söker Projektledare

Publicerad 2018-10-08

Våra tjänster är efterfrågade och nu söker vi ytterligare en erfaren projektledare till vår verksamhet i Linköping.

Som projektledare hos oss kommer du att ansvara för att planera, genomföra samt följa upp VS-projekt.
I arbetet ingår även, inköp och resursplanering.

Du kommer att ingå i vårt projektteam som idag består av 9 medarbetare. Teamet, som har en stor och bred erfarenhet, utgör vår viktigaste framgångsfaktor i utvecklingen av vår projektverksamhet och där du kommer att ha en viktig roll tillsammans med våra övriga projektledare.

För att lyckas i din roll bör du vara en affärs- och kundinriktad problemlösare. Du bör vara ansvarsfull, strukturerad, ha god ekonomisk kunskap samt känna dig trygg i att självständigt driva och genomföra projekt.

I din roll ingår att ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och kollegor varför du bör ha en god social förmåga med lätt att skapa relationer.

För att du ska lyckas i ditt uppdrag ser vi gärna att du har examen i energi- eller installationsteknik alternativt likvärdig utbildning. Vi ser att du har dokumenterad projektledarerfarenhet och gärna erfarenhet av förhandling och upphandlingar.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom många spännande och utmanande projekt.

Låter det intressant? Kontakta redan idag Jari Grönberg, för mer information, Urval kommer att göras löpande.

Jari Grönberg, VD
Sandbäckens Rör i Linköping AB
Telefon 013-37 47 80 eller mobil: 0760-00 26 70. 

Din ansökan med tillhörande CV skickar du till jari.gronberg@sandbackens.se.

​Katrineholms Rörproduktion söker Servicemontör

Publicerad 2018-09-17

Är du utbildad VS-montör, har några års erfarenhet och är serviceinriktad – då har vi ett spännande uppdrag till dig.   

Som servicemontör hos oss får du ett flexibelt arbete under eget ansvar samtidigt som du blir en i vårt härliga gäng.  Våra kunder sträcker sig från privatpersoner till större fastighetsägare, industri och offentlig sektor, vilket innebär att  ditt arbete och uppdrag kommer att utföras i varierande miljöer.    

Dig vi söker ska ha god social förmåga, B-körkort, yrkescertifikat samt gärna ha tidigare erfarenhet av VS-service.  
Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse.

Vi gör löpande urval, så tveka inte att höra av dig redan idag till:   

Fredrik Wintervide VD
Katrineholms Rörproduktion AB
e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se
Telefon: 076-000 26 60

Stockholm: Vi söker sprinklermontörer

Publicerad 2018-09-13

Just nu söker vi fler medarbetare till Sandbäckens sprinklerverksamhet i Stockholm

Verksamheten omfattar såväl entreprenader- som serviceverksamhet och vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete med fokus att lösa våra kunders behov. 

För mer information kontakta Per Herrlin, VD, Sprinkler Mitt AB, telefon 070-745 62 20 

Eller skicka redan idag din ansökan till per.herrlin@sandbackens.se.  Urval kommer att ske löpande.

Östergötland - Vi söker sprinklermontörer

Publicerad 2018-06-21

Just nu söker vi fler medarbetare till Sandbäckens sprinklerverksamhet i Östergötland.

Verksamheten omfattar såväl entreprenader- som serviceverksamhet och vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete med fokus att lösa våra kunders behov.

För mer information kontakta Per Herrlin, VD, Sprinkler Mitt AB, telefon 070-745 62 20

Eller skicka redan idag din ansökan till per.herrlin@sandbackens.se.  Urval kommer att ske löpande.

Uddevalla: Vi växer och söker fler service- och entreprenadmontörer

Publicerad 2018-05-16

 Våra tjänster är efterfrågade och nu behöver vi bli  fler medarbetare i vårt framgångsrika team inom Sandbäckens Rör i Uddevalla. 

Just nu  söker vi dig som vill jobba som service- eller entreprenadmontör och som har  B-körkort, erforderliga certifikat samt  samt några års erfarenhet inom branschen.

Låter detta som något för dig?  

Tveka inte att höra av dig redan idag, urval kommer att göras löpande.

Kontaktpersoner:

För entreprenad: Magnus Forslund: magnus.forslund@sandbackens.se
För service: Andreas Carlsson: andreas.carlsson@sandbackens.se

Ta chansen – spännande konstruktionsuppdrag finns inom Sandbäckens sprinklerverksamhet

Publicerad 2018-05-16

Just nu söker vi nyexaminerade VS-ingenjörer som vill arbeta som konstruktörer eller projektledare inom vårt affärsområde Sprinkler. Vi har ”juniora” uppdrag i bland annat Uddevalla, Gävle, Sundsvall och Kista.

Sandbäckens Sprinkler levererar alla typer av sprinklerlösningar - från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem inom bland annat, industrier, offentliga lokaler, sjukhus och bostäder. Samtliga Sandbäckens sprinklerbolag är av SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering certifierade anläggarfirmor för sprinkler, i enlighet med SBF 1020:3 Norm för anläggarfirma.

Låter det intressant?

Kontakta redan idag affärsområdeschef Per Herrlin så berättar han mer om vad Sandbäckens kan erbjuda dig. Du når honom på telefon 070-745 62 20 eller via  e-post per.herrlin@sandbackens.se

Vi söker Administratör till affärsområde Sprinkler

Publicerad 2018-05-03

Gillar du ordning och reda och att vara ”spindeln-i-nätet” - då har vi uppdraget för dig! 

Just nu söker vi en Administratör till vårt affärsområde Sprinkler. Att arbeta som administratör hos oss innebär att du blir en viktig knutpunkt i vår dagliga verksamhet.  Tjänsten omfattar, utöver att bistå våra sprinklerbolag med löpande administration, även fakturering, hantering av leverantörsfakturor i Symbrio samt att ha kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. 

Du kommer även att ingå i vårt nätverk för administratörer där du får möjlighet att bidra till att utveckla administrationsområdet inom Sandbäcken-koncernen. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande jobb, gärna från bolag inom bygg- eller installationsbranschen. Är du utbildad eller har ekonomisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta i affärssystem som exempelvis Agresso eller Next är detta en merit.  Din sociala kompetens är också viktig för att du ska lyckas i din roll och trivas hos oss. 

På sandbackens.se hittar du mer Sandbäckens verksamhet och värdegrund. Tjänstens placering är i Stockholm eller Gävle. Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 
Tveka inte att skicka in din ansökan i form av ett CV och personligt brev till Per Herrlin,
e-post: per.herrlin@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande. 

För mer information kontakta
Per Herrlin
Affärsområdeschef
Telefon 070-745 62 20

​Visby: Vi söker VS-montörer och Kyltekniker

Publicerad 2018-03-19

Sandbäckens tjänster på Gotland är starkt efterfrågade och vi har många spännande projekt igång. Därför söker vi nu fler duktiga medarbetare till vårt team.   

Vi söker duktiga VS-montörer och kyltekniker, till såväl vår entreprenadverksamhet som serviceverksamhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från motsvarande uppdrag. Även B-körkort är en förutsättning för att du ska kunna utföra ditt uppdrag hos oss.   

Sandbäckens är en rikstäckande och ledande leverantör av rörtekniska tjänster. Sandbäckens Rör i Visby AB är verksamma över hela Gotland och vårt kontor finns på Hyvelgatan 5 i Visby. Vår verksamhet är under stark tillväxt och idag är vi 12 stycken medarbetare men ser fram emot att blir fler.   

Är du en av våra framtida kollegor? Kontakta redan idag VD Peter Skalberg. Du når honom på telefon 0498- 498-65 57 31 eller 070-745 61 70.   Vi kommer löpande att göra urval och mer information om Sandbäckens hittar du på sandbackens.se.

​Visby: Vi söker ledande montör/arbetsledare

Publicerad 2018-03-19

Sandbäckens tjänster på Gotland är starkt efterfrågade och vi har många spännande projekt igång. Därför söker vi nu fler duktiga medarbetare till vårt team.   

Vi söker ledande montör/arbetsledare som brinner för, att tillsammans med kunder och vårt Sandbäckens-team, utveckla och genomföra kundunika entreprenadprojekt. Vi ser gärna att du dokumenterad erfarenhet av motsvarande uppdrag inom installations- eller byggbranschen.    

Sandbäckens är en rikstäckande och ledande leverantör av rörtekniska tjänster. Sandbäckens Rör i Visby AB är verksamma över hela Gotland och vårt kontor finns på Hyvelgatan 5 i Visby. Vår verksamhet är under stark tillväxt och idag är vi 12 stycken medarbetare men ser fram emot att blir fler.   

Är du en av våra framtida kollegor? 

Kontakta redan idag VD Peter Skalberg. Du når honom på telefon 0498- 498-65 57 31 eller  070-745 61 70. Du kan även maila ditt CV med en kortare presentation till  peter.skalberg@sandbackens.se.   

Vi kommer löpande att göra urval och mer information om Sandbäckens hittar du på sandbackens.se.

Vi söker Kalkylatorer till flera av våra bolag

Publicerad 2018-03-15

Arbetet som kalkylator hos oss innebär att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer även att medverka vid projektplanering och upprätta efterkalkyler samt medverka vid avtalsförhandlingar.  

Vi erbjuder dig 
Du får möjlighet att delta i hela installationsprocessen, från anbud till överlämnande till kund. Du blir också en viktig person i Sandbäckens team, där delegerat ansvar, närhet till beslut och engagemang kännetecknar vår kultur och där vi självklart hjälper och stödjer varandra i det dagliga arbetet. Som kalkylator ingår du även i ett rikstäckande nätverk för kalkylatorer inom Sandbäcken-koncernen.   Erfarenhet och utbildning Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från kalkyleringsarbete inom VS och installation samt erfarenhet från rollen som kalkylator, alternativt som konsult eller konstruktör. Det är en merit om du har arbetat i TenWin eller motsvarande kalkylsystem.   

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är resultatorienterad, välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du också engagerad, samarbetsvillig och en lagspelare. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig. Vi kan erbjuda dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett team där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Då vi söker kalkylatorer till flera av våra bolag kan placeringen diskuteras.
Skicka din ansökan genom ett CV och ett personligt brev redan idag till asa.wahlstrom@sandbackens.se, urval kommer att ske löpande.

För mer information  kontakta 

Åsa Wahlström
HR-chef,
asa.wahlstrom@sandbackens.se eller telefon 070-819 50 28.

​Sprinkler Väst: Vi söker fler sprinklermontörer

Publicerad 2018-03-07

Just nu har vi många spännande projekt och serviceuppdrag på gång. Därför behöver vi utöka vårt team med fler sprinklermontörer till såväl vår entreprenad- som serviceverksamhet.   

Vi söker dig som har några års erfarenhet som sprinklermontör och har B-körkort. 
Arbetsområdet är västra Sverige men framförallt kommer du att vara verksam i Göteborg och Bohuslän.   

Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete och ser gärna att du har en god social förmåga, då arbetet innebär ett nära samarbete med såväl våra kunder som kollegorna i vårt Sandbäckens-team.   

Låter det intressant?   
Kontakta eller skicka din ansökan redan idag till: 

Henrik Lundström, Projektledare, Sandbäckens Sprinkler Väst AB, 
e-post: henrik.lundstrom@sandbackens.se eller telefon: 070-745 61 52 

Urval kommer att ske löpande.

Linköping: Vi söker lönespecialist

Publicerad 2018-02-26

• Brinner du för att jobba med lönefrågor?
• Har du jobbat som lönespecialist i byggbranschen eller närliggande bransch?
• Vill du vara med och digitalisera lönefunktionen i ett snabbväxande bolag?

Då har vi ett erbjudande till dig.

Som lönespecialist har du en viktig roll att fylla hos oss på Sandbäckens. Detta är en serviceinriktad tjänst med många kontakter med våra lokala bolag ute i landet. Du servar de lokala bolagens administratörer som sköter kollektivlönerna för våra 550 kollegor. Du kommer vara Sandbäckens interna ”löneexpert” och supporta bolagen i alla lönerelaterade frågor. Framförallt är du ansvarig för hanteringen av 150 tjänstemannalöner. En viktig uppgift för dig blir att driva en modernisering och effektivisering av lönefunktionen tillsammans med vår IT enhet. 

Låter det intressant och något för dig? Läs mer om tjänsten och var du skickar din ansökan här!

Malmö: Vi söker Entreprenad- och Servicemontörer

Publicerad 2018-01-04

Sandbäckens Rör i Malmö söker Entreprenad- och Servicemontörer

Våra tjänster är efterfrågade och nu söker vi fler duktiga medarbetare till vårt team i Malmö.   

Oavsett du brinner för projekt- eller serviceuppdrag innebär tjänsten hos oss att du ingår i ett kompetent och erfaret team samtidigt som du självständigt planerar, samordnar och genomför ditt arbete.   

Vi söker dig som har erforderliga yrkescertifikat och B-körkort.   

Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse.   

Vi gör löpande urval, så tveka inte att höra av dig redan idag till: 

Mattias Göransson, vVD/Produktionschef
Telefon: 040-607 63 43 alt 070-745 62 80
Mail: mattias.goransson@sandbackens.se

Nyköping: Vi söker VS-montörer

Publicerad 2018-01-04

Sandbäckens Rör i Nyköping söker VS-montörer

Våra tjänster är efterfrågade och nu söker vi fler medarbetare till vårt team i Nyköping.

Tjänsten som VS-montör hos oss innebär att du ingår i ett kompetent och erfaret team samtidigt som du självständigt planerar, samordnar och genomför ditt arbete.

Arbetsområdet utgår från Nyköping men sträcker sig från Södertälje till Katrineholm.

Vi söker dig som har erforderliga yrkescertifikat, B-körkort och som har minst fem års erfarenhet av att arbeta som VS-montör.

Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse.

Vi gör löpande urval, så tveka inte att höra av dig redan idag till: 

Thomas Mellberg, VD 
Telefon: 0155-45 53 30, 070-745 03 20 
Mail: thomas.mellberg@sandbackens.se

Uddevalla: Vi söker servicemontör

Publicerad 2017-12-19

Sandbäckens Rör i Uddevalla söker Servicemontörer

Vi på Sandbäckens rör i Uddevalla växer och behöver nu bli fler medarbetare till vårt team.   Just nu söker vi dig som är servicemontör och vill arbeta med uppdrag runt om i Trestadsområdet.   

Du som söker skall ha: B körkort, yrkescertifikat samt ha erfarenhet av och känsla för serviceyrket.   Vi kan erbjuda dig ett flexibelt jobb tillsammans med kompetenta och erfarna arbetskamrater.   

Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse. Vi gör löpande urval, så tveka inte att höra av dig redan idag till: 

Andreas Carlsson
Telefon 0707-851474
Mail: andreas.carlsson@sandbackens.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG