Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VS- och sprinkleranläggningar. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Bli en Sandbäckare - vi söker fler kollegor!

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Mälar Sprinkler söker Konstruktör/projektör

Publicerad 2019-09-05

Mälar Sprinkler AB, som sedan 2016 ingår i Sandbäcken-koncernen, söker nu en konstruktör/projektör med placering i Kista.

Läs mer här!

Sandbäckens söker Redovisningsekonom

Publicerad 2019-09-03

Är du intresserad av en redovisningsroll hos ett spännande företag i tillväxt? Då måste du verkligen läsa vidare!

Som redovisningsekonom inom Sandbäckens kommer du att vara den fjärde pusselbiten i Sandbäckens redovisningsteam.

Rollen som redovisningsekonom är bred och du hanterar den löpande redovisningen för ett 10-tal bolag såväl deras bokslut. Vidare kommer du utföra avstämningar, analyser, rapportering och statistik i nära samarbete med avdelningens Business controller och ha en nyckelroll i organisationen med många kontaktytor.

Låter det intressant?  - Klicka här för mer information och för att söka tjänsten.

Sandbäckens Rör i Halmstad och Bjäre söker VS-montörer

Publicerad 2019-08-27

Läs mer här och skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Urval kommer att ske löpande.

Sandbäckens Rör i Västerås växer och söker VS-montörer

Publicerad 2019-08-22

Sandbäckens Rör i Västerås AB är en ny aktör på VS-marknaden i Västerås och Mälardalen. Sedan tidigare har Sandbäckens i huvudsak erbjudit installation och service av fjärrvärmeanläggningar men nu expanderar verksamheten och söker erfarna och certifierade entreprenad- och servicemontörer.

Som entreprenadmontör kommer du att ingå i vårt projektteam som erbjuder marknaden effektiva
och kvalitetssäkrade VS-entreprenader i samband med om- och nybyggnationer. Ett av våra nya uppdrag är Mälarparksskolan i Västerås där vi kommer att starta arbetet under hösten 2019.

Som servicemontör kommer du att ingå i vårt serviceteam som erbjuder våra kunder trygga, kvalitetssäkrade och miljöanpassade installationer.

Har du förmågan och viljan att ta mer ansvar och coacha/leda dina kollegor söker vi även ledande montörer. I din roll som ledande montör ingår även driva egna projekt med ditt utsedda team. Som stöd har du självklart en erfaren service- eller projektledare.

Ta chansen att bli en Sandbäckare!

För att trivas hos oss ser vi att du har några års erfarenhet, erforderlig utbildning och de certifikat som krävs. B-körkort är också ett krav. Vi erbjuder ett nytt och spännande företag under stark utveckling och där du får möjlighet att vara delaktig i att utveckla Sandbäckens till en av marknadens ledande leverantörer.

Låter det intressant?

Kontakta redan idag

Daniel Johansson, VD, Sandbäckens Rör i Västerås. Tel: 073-068 42 58 eller
Conny Moberg, Entreprenadchef/Projektledare. Tel: 073-030 93 08

Du kan också skicka din ansökan via e-post till daniel.johansson@sandbackens.se alt. conny.moberg@sandbackens.se

Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen till Sandbäckens!

Sprincom söker projektledare

Publicerad 2019-08-21

Vårt dotterbolag, Sprincom AB, är under stark tillväxt och nu söker de en projektledare.

Läs mer här!

Inköpsfunktionen söker regionsinköpare

Publicerad 2019-07-12

Sandbäckens skapar en ny inköpsfunktion, som ska stötta våra bolag med inköp till pågående projekt. Vår nya inköpsfunktion kommer att bestå av vår inköpschef, som nu söker tre inköpare med placering ute på våra enheter.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som inköpare innebär att du ska vara en person som relativt självständigt stöttar upp och medverkar i våra projekt från upphandling av underentreprenörer och leverantörer till färdigställande av projektet. Inom Sandbäckens hjälper vi varandra och det finns ingen prestige inom bolaget, varför det alltid finns en hjälpande hand nära. 

Vi är ett team!
Inköp/avrop sker i samarbete med projektorganisationen. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, upprättande av förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, förhandlingar, kontraktstecknande, allt i enlighet med Sandbäckens inköpsprocess. Rollen innebär även att Du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik och leverantörsprecision. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har arbetat inom branschen och har kunskap om våra produkter. Du är analytisk och självgående i ditt arbete men kan också arbeta i grupp.  Det finns inget krav på att du har jobbat med inköp tidigare men god datavana är ett krav.

Vi söker dig som gillar problemlösning samt att anta och lösa nya utmaningar. Du är lyhörd och har god förhandlingsförmåga. 

Krav på svenska, flytande i tal och skrift samt B-körkort gäller. 

Personliga egenskaper 
För att du ska trivas i rollen är du en affärsfokuserad person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig. Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agera trovärdigt i flera olika miljöer.

Låter jobbet intressant - klicka här för mer information eller för att söka tjänsten

​Katrineholms Rörproduktion söker Servicemontörer

Publicerad 2019-07-11

Katrineholms Rörproduktions tjänster är starkt efterfrågade och vår serviceverksamhet växer konstant. Därför söker vi nu fler medarbetare till vårt Serviceteam.

Ditt uppdrag som servicemontör hos oss blir att utföra installation, service och underhåll av olika typer av mindre VS-anläggningar och värmepumpar samt vara delaktig i mindre entreprenaduppdrag. Våra kunder består av alla typer av fastighetsägare, från privatpersoner till bostadsbolag och industrin.

Ditt arbete är flexibelt och ansvarsfullt där du kommer att ha direktkontakt med våra kunder. För att kunna utföra dina uppdrag får du tillgång till en komplett servicebil varför B-körkort är ett krav.

Som person ser vi gärna att du är social och en flexibel problemlösare med känsla för service och att utveckla våra kundrelationer.

Vi söker dig som har VVS-certifikat, några års erfarenhet av motsvarande uppdrag Urval kommer att ske löpande och du tillträde sker efter sommaren eller efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 

Kontakta omgående Fredrik Wintervide, VD. 

Telefon: 076-000 26 60 eller e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se

Sandbäckens Sprinkler Mitt söker Serviceledare och Projektledare

Publicerad 2019-07-10

Till vår verksamhet i Stockholm och Mälardalen söker Projektledare och Serviceledare.
Nu letar vi efter två nya kollegor, en serviceledare och en projektledare, som båda är intresserade av att arbeta med innovativa lösningar i offentliga miljöer.  

Serviceledare – ett sprinklerproffs som älskar att stå i händelsernas centrum. Är du sprinklerproffs med stenkoll på branschen och van vid högt tempo? Bra, för det är precis det du behöver vara för att axla rollen som serviceledare hos oss. Här kommer du att få agera koordinator, se lösningar där andra ser problem och vara ett stöd till sprinklerteknikerna ute hos kunden. Kort och gott – ett riktigt roligt och spännande jobb för dig som älskar känslan av att se snabba resultat och arbeta nära både kunder och kollegor.  När du har blivit varm i kläderna ingår även inslag av ekonomisk planering. Om det inte är din starkaste sida behöver du inte vara orolig – vi hjälper dig och ser till att du blir ett anbudsproffs på nolltid! Slutligen är det ett plus om du har körkort så att du kan ta dig mellan kontoret och våra många kunder runt om i Stockholm och Mälardalen.   

Projektledare – en strateg som kan tänka både ett och två steg längre. Som projektledare kommer du att arbeta med det mesta som serviceledaren gör, fast med projekt som löper över mycket längre tid. Du behöver inte ha lika många sprinklertricks innanför rockärmen som serviceledaren, men vara desto duktigare på att sköta ekonomi och strukturera långsiktiga tidsplaner. Som projektledare blir du spindeln i nätet som får gå på spännande byggmöten, driva projekt från start till mål samt hålla kontinuerlig kontakt med våra sprinklertekniker och förse dem med ritningar och materiel.  Är du teknisk och strategisk men saknar erfarenhet av just sprinklerprojekt? Inga problem! Hos oss behöver du inte vara världsmästare från början. Du har dina erfarna projektledarkollegor att luta dig mot om frågor dyker upp längs vägen.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega? Klicka här för att skicka in din ansökan

Sandbäckens Rör i Linköping söker fler VVS-montörer till sitt team

Publicerad 2019-07-05

Just nu söker vi på Sandbäckens Rör i Linköping fler VS-montörer och svetsare till vårt team!

Vi söker dig som är utbildad VS-montör och har några års erfarenhet. B-körkort är ett krav.Har du kompetens även inom svetsområdet är detta en merit.

Vill du bli en Sandbäckare? – Tveka inte att redan idag kontakta vår VD, Jari Grönberg, tel: 076-000 26 70 eller e-post: jari.gronberg@sandbackens.se

Urval och tillsättning kommer att ske löpande.

​Sandbäckens Rör i Nyköping växer vidare och behöver förstärkning.

Publicerad 2019-07-01

Sandbäckens Rör i Nyköping är din kompletta VVS-installatör. Hos oss får du hjälp med allt från den enkla installationen till kvalificerade rörinstallationer och projektering. Vår breda kompetens och stora engagemang har gjort att vi fått fler och fler uppdrag. Därför söker vi fler montörer. Hos oss växer du inte bara i din kompetens utan även som person. Vi erbjuder flera möjligheter till personlig utveckling och en attraktiv arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har: 
• har god samarbetsförmåga 
• alltid sätter kunden i fokus
• är ambitiös/engagerad 
• har lätt för att kommunicera
• är lösningsfokuserad
• har några års erfarenhet av entreprenaduppdrag/service
• har B-körkort
• kan arbeta både självständigt och i grupp och är ansvarstagande både mot oss och våra kunder.

Känner du att du vill fortsätta utvecklas eller om du vill jobba i en framgångsrik VVS koncern är Sandbäckens Rör i Nyköping din nästa arbetsplats.

Välkommen med din ansökan till:

Thomas Mellberg / VD 
Telefon: 070-7450320, E-post: thomas.mellberg@sandbackens.se

Roland Wallin / Produktionschef 
Telefon: 070-7450321, E-post:  roland.wallin@sandbackens.se

Växel telefon: 0155-455330

Katrineholms Rörproduktion söker VVS-montör med svetskompetens

Publicerad 2019-06-26

Är du en vvs-montör med intresse för svets? Då har du möjlighet att bli en i vårt team!  

Vi på Katrineholms Rörproduktion är ett etablerat rörbolag som ingår i Sandbäcken-koncernen. I dag är vi drygt 20 medarbetare och nu söker vi en erfaren kollega som brinner för kvalitetssäkra VS-installationer.  

Ditt uppdrag hos oss blir att utföra olika typer av rörsvetsar i samband med våra olika installationsuppdrag av bland annat fjärrvärmekulvertar och inkopplingar av fjärrvärmeväxlare.  

Vi söker dig som har VVS-certifikat, några års erfarenhet av motsvarande uppdrag och av svetsmetoderna gas, TIG och pinne.

Urval kommer att ske löpande och du tillträde sker efter sommaren efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 

Kontakta omgående Fredrik Wintervide, VD. 

Telefon: 076-000 26 60 eller e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se

​Sandbäckens Sprinkler Mitt söker erfaren Serviceledare

Publicerad 2019-06-10

Sandbäckens Sprinkler Mitt är en etablerad sprinklerleverantör av installationer och service av sprinkleranläggningar till bland annat bostäder, fastigheter, offentliga byggnader och kommersiella lokaler. 

Till vår verksamhet i Stockholm och Mälardalen söker vi en erfaren och drivande Serviceledare.

Vi ser gärna att du har erfarenheter av sprinklerinstallationer och några års erfarenhet av motsvarande roll inom branschen.  För att lyckas i din roll hos oss ser vi gärna att du är social och har ett stort intresse av att utveckla affärer och kundrelationer. I din roll ingår även att ta fram anbud, planera och tillsammans med ditt team genomföra våra kundåtaganden. Du kommer också att ansvara för att löpande följa upp våra serviceavtal med tillhörande kundnöjdhet. B-körkort är ett krav.

Är du intresserad - kontakta oss redan idag.

Per Herrlin, VD Sandbäckens Sprinkler Mitt AB
e-post: per.herrlin@sandbackens.se
Telefon:  070-745 62 20

Eller 

Styrbjörn Wegler, Teknisk sakkunnig  
e-post: styrbjorn.wegler@sandbackens.se
Telefon: 070-745 62 21

​Sandbäckens region Stockholm söker Kalkylator ...

Publicerad 2019-06-07

Sandbäckens VS-region i Stockholm är under tillväxt och söker nu en erfaren kalkylator till sina bolag Sandbäckens Rör i Stockholm AB och Sandbäckens Medicinska Gaser AB.

Som kalkylator hos Sandbäckens har du en central och viktig funktion i bolagens utveckling och verksamheternas framgång. 

I din roll kommer du att arbeta självständigt med att ta fram kalkyler utifrån olika typer av förfrågnings- eller avtalsunderlag. Du kommer vid behov delta i kund- och projektmöten samt löpande vara behjälplig med exempelvis ÄTA-beräkningar under hela projektgenomförandet.

Som kalkylator ingår du även i Sandbäckens nätverk för kalkylatorer. Nätverket träffas 1-2 gånger per år och har en gemensam kommunikationsplattform för rikstäckande erfarenhetsåterföring och stöd.

Vi ser gärna att du är utbildad bygg- eller VVS-ingenjör och har några års dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbete inom bygg- eller installationsbranschen. Erfarenhet av Tenwin och Wikells är en merit.

Du kommer att utgå från vårt kontor på Lindetorpsvägen 17 i Johanneshov  men våra kunder och projekt finns över hela StorStockholm, så B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att vara en Sandbäckare, kontakta 

Anders Buskas, Regionchef  

telefon 070-520 33 77 alt e-post: anders.buskas@sandbackens.se.

För att söka tjänsten skickar du ditt CV med tillhörande personligt brev till anders.buskas@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande.

Sandbäckens Sprinkler Mitt söker drivna Sprinklertekniker

Publicerad 2019-06-07

Sandbäckens Sprinkler Mitt är en etablerad sprinklerleverantör av installationer och service av sprinkleranläggningar till bland annat bostäder, fastigheter, offentliga byggnader och kommersiella lokaler. Bolaget är etablerade med kontor i Stockholm och Norrköping men kunderna finns över hela Mälardalen, Småland och Östergötland.

Våra tjänster är fortsatt starkt efterfrågade och vi söker nu fler duktiga och erfarna sprinklermontörer till våra verksamheter. 

Vi söker dig som är sprinklertekniker med några års erfarenhet. Arbetet är självständigt samtidigt som du arbetar i ett team med duktiga och erfarna kollegor.  B-körkort är ett krav.

Är du intresserad?  Kontakta oss redan idag. 

För tjänster inom Stockholm och Mälardalen  

Styrbjörn Wegler  
e-post styrbjorn.wegler@sandbackens.se 
Telefon: 070-745 62 21

För tjänster inom Östergötland och Småland  

Roger Höglund 
e-post: roger.hoglund@sandbackens.se
Telefon: 073-094 84 33

Kalkylator till Sandbäckens Rör i Örebro eller Västerås

Publicerad 2019-06-05

Har du erfarenhet som kalkylator, projektör eller konstruktör inom VS? Vill du arbeta i ett familjärt företag där du får möjlighet att utvecklas och sätta din prägel på arbetet? Sök denna spännande tjänst redan idag!

I rollen som kalkylator kommer du ha en viktig och central roll i verksamheten. På Sandbäckens får du ett stort ansvar och möjlighet till att delta i hela installationsprocessen. Du kommer att självständigt ansvara för genomförandet av kompletta kalkyler ifrån förfrågningsunderlag till färdiga anbudsförslag. Vidare är du affärsmässig i en förfrågan och ser affärsmöjligheter. Rollen kräver att du kan läsa ritningar och har du kunskap om kalkylverktygen som finns på marknaden ses det som meriterande.

Du kommer även att medverka vid projektplanering och upprätta efterkalkyler samt tillsammans med närmsta VD medverka vid avtalsförhandlingar. I rollen kommer du ha mandat för hur du vill lägga upp ditt arbete med stor flexibilitet men du får även chans att påverka hur du ska använda resurserna som finns. På din placeringsort kommer hjälp alltid att finnas och du arbetar nära tillsammans med kollegor där man hjälper och stödjer varandra. Du erbjuds en gedigen introduktion för att du ska få en förståelse för företaget och hur man arbetar. 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper 

  •  Meriterande om du är utbildad VVS-ingenjör eller liknande 
  • Du har tidigare erfarenhet ifrån rollen som kalkylator, alternativt jobbat som projektör eller konstruktör tidigare 
  • Meriterande om du arbetat i programmen Wikells eller Tenwin sedan tidigare 
  • Mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom VS-yrket
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift
  • Körkort B 

Vi söker dig som är målinriktad, driven och en person med ett gott ordningssinne. Du är resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du är duktig på att planera och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Att samarbeta med andra och att ha ett stort engagemang är viktiga egenskaper för rollen. Vidare gillar du utmaningar och att ha flera projekt igång. 

Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Att ha ett ekonomiskt tänk och en matematisk förmåga är också viktiga egenskaper. 

Övrig information 

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 
  • Plats: Örebro eller Västerås 
  • Lön: Enligt överenskommelse 

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Bravura. Ansökningar sker genom att du registrerar dig via någon av nedanstående annons beroende på ort du önskar jobba i  Örebro eller Västerås. 

För att söka tjänsten med placeringsort i Örebro - klicka här

För att söka tjänsten med placeringsort i Västerås - klicka här

För mer information kontakta: 

Oscar Kubowicz,  Recruiting Consultant Manager, Tel +46 70 712 80 96 E-post: Oscar.Kubowicz@bravura.se

​Sandbäckens Sprinkler Väst söker sprinklermontörer

Publicerad 2019-04-15

Vi söker fler sprinklermontörer till vårt team inom Sandbäckens Sprinkler Väst AB.  

Vi söker dig som är utbildad sprinklermontör och som har några års erfarenhet. B-körkort är ett krav. 

Vårt kontor ligger i Uddevalla men våra kunder och uppdrag finns i hela Västra Götalands län. 

För att lyckas i din roll hos oss ser vi gärna att du som person är positiv och är lätt att samarbeta med samt att du kan fatta egna beslut och arbeta självständigt. Vi värdesätter även din flexibilitet och förmåga att lösa kundspecifika problem och önskemål. 

Låter det intressant?  Kontakta redan idag Henrik Lundström  Telefon 070-745 61 52 alt e-post: henrik.lundstrom@sandbackens.se

​Vi söker medarbetare till vårt nystartade bolag – Sandbäckens Medicinska Gaser AB

Publicerad 2019-03-25

Sandbäckens Medicinska Gaser AB, är ett nytt specialistbolag inom Sandbäcken-koncernen.  Vi söker nu medarbetare i tiden som vill vara med och bygga ett företag som riktar sig till sjukhus, forskning, lab med tekniska och medicinska gasinstallationer. Sandbäckens Medicinska Gaser AB är under uppbyggnad och kommer tillsammans med Sandbäckens Rör i Stockholm AB att erbjuda marknaden i Stockholm med omnejd en komplett VS-leverantör och samarbetspartner i tekniskt komplicerade projekt som omfattar även tekniska gaser.   

Vi söker nu dig som har spetskompetens inom teknikområdet medicinska gaser och som har några års erfarenhet av motsvarande uppdrag och roll inom installationsbranschen Låter det intressant?  

Skicka din ansökan i form av CV med ett personligt brev till anders.buskas@sandbackens.se.  Urval kommer att ske löpande. 

Har du frågor kontakta  Anders Buskas, Regionchef, telefon: 070-520 33 77 eller Per Rydström, vVD Sandbäckens Rör i Stockholm, telefon 070-715 26 89.

Sandbäckens Rör i Uddevalla söker entreprenad- och servicemontörer

Publicerad 2019-03-08

Efterfrågan av Sandbäckens tjänster i Uddevalla är stor och nu söker vi fler VS-montörer till vårt team. 

Som VS-montör kommer du att ansvara för eller vara delaktig i entreprenader och/eller i olika serviceuppdrag. Våra kunder består exempelvis av privatpersoner, stora och mindre fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggare samt industrin. Vår verksamhet utgår från vårt kontor på Stureholmsvägen i Uddevalla men våra kunder och uppdrag finns i ett betydligt större geografiskt område, huvudsakligen i Fyrstad med omnejd. 

För att lyckas i din roll hos oss ska du vara utbildad VS-montör och ha några års erfarenhet från motsvarande arbete. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi gärna att du är drivande, ansvarstagande och social med känsla för service. Det är också viktigt att du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att lösa problem för att snabbt kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi erbjuder dig ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter, där du kommer att ingå i ett härligt team med bred kunskap och lång erfarenhet.

Är du intresserad att bli en Sandbäckare?

Tveka inte att redan i dag kontakta Jakob Hagberg, VD, telefon 070-785 13 60 alt e-post: jakob.hagberg@sandbackens.se.
Urval kommer att ske löpande.

​Sandbäckens Rör i Vetlanda och Nässjö söker VS-montörer

Publicerad 2019-02-18

Sandbäckens Rör i Vetlanda AB söker nya medarbetare till sina verksamheter i Vetlanda och Nässjö.

Som VS-montör kommer du att ansvara för eller vara delaktig i entreprenader och i olika serviceuppdrag. Våra kunder består exempelvis av privatpersoner, stora och mindre fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggare samt industrin.

För att lyckas i din roll hos oss ska du vara utbildad VS-montör och ha några års erfarenhet från motsvarande arbete. B-körkort är också ett krav.

Som person ser vi gärna att du drivande, ansvarstagande och social med känsla för service. Det är också viktigt att du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att lösa problem för att snabbt kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi erbjuder dig ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter, där du kommer att ingå i ett härligt team med bred kunskap och lång erfarenhet.

Är du intresserad att bli en Sandbäckare?

Tveka inte att redan i dag kontakta TorbjörnCarlsson för placering i Vetlanda eller Hans Nilsson för placering i Nässjö. Urval kommer att ske löpande.

Torbjörn Carlsson, VD, Sandbäckens Rör i Vetlanda AB
e-post: torbjorn.carlsson@sandbackens.se 
Telefon: 0383-75 51 03, 070-322 13 00

Hans Nilsson, Platschef, Sandbäckens i Nässjö 
e-post: hans.nilsson@sandbackens.se
Telefon: 070-410 43 16

​Sandbäckens Rör i Nyköping söker VS-montörer

Publicerad 2019-02-12

Sandbäckens Rör i Nyköping söker fler entreprenad- och servicemontörer till sitt framgångsrika team.

Som VS-montör hos oss kommer du att ansvara för eller vara delaktig i entreprenader eller i olika serviceuppdrag. Våra kunder består av bland annat privatpersoner, stora och mindre fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggare samt industrin.

För att lyckas i din roll hos oss ska du vara utbildad VS-montör och ha några års erfarenhet från motsvarande arbete. B-körkort är också ett krav.

Som person ser vi gärna att du drivande, ansvarstagande och social med känsla för service och teamarbete. Men det är också viktigt att du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att lösa problem för att snabbt kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi erbjuder dig ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter, där du kommer att ingå i ett härligt team med bred kunskap och lång erfarenhet.

Är du intresserad att bli en Sandbäckare?

Tveka inte att redan i dag kontakta Thomas Mellberg VD, Sandbäckens Rör i Nyköping AB. e-post: thomas.mellberg@sandbackens.se eller telefon: 0155-45 53 30, 070-745 03 20

Urval kommer att ske löpande.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG