Installation & service av sprinkleranläggningar

Hem / Teknik & Tjänster / Sprinkler

Vi  levererar alla typer av sprinklerlösningar
- från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem
inom industrier, offentliga lokaler, sjukhus och bostäder.

Räddar liv och egendom 

Vårt mål är att skapa säkert och trygghet hos våra kunder. Vi kan ta ett helhetsansvar och erbjuder rådgivning, design, projektering, samt utförande av sprinklersystem. Service, förvaltning och underhåll är också en stor del i vår verksamhet.

Helhetssyn med långsiktighet 

Vi på Sandbäckens Sprinkler arbetar med modern teknik och smarta systemlösningar. Med vår kunskap vill vi ge kunden ett bra och driftsäkert sprinklersystem som är smidigt att underhålla. Allt för att öka värdet på kundens investeringar.

Kompetens

Tillsammans har vi mångårig erfarenhet inom sprinklerbranschen. Vi arbetar aktivt med att vidareutbilda våra medarbetare inom olika teknikområden. Allt för att ge kunden de bästa förutsättningarna.

Vi utbildar 

Vi håller utbildning för anläggningsskötare, servicemontörer m fl  med en fördjupad genomgång av de tilläggs krav som ställs på anläggningsskötare som skall ansvara för kvartalsprovningar, Riskklassificering, placeringsregler och övergripande dimensioneringskrav behandlas översiktligt. Genomförd utbildning ger behörighet i enlighet med Bilaga 120-06 i SBF 120. Utbildningen riktas till anläggningsskötare, servicemontörer mm.

Effektivt genomförande

Vi har utarbetat ett effektivt arbetssätt för att utföra sprinklersystem hos våra kunder.

Små och stora kunder

Våra kunder finns inom många olika områden. Vi designar och anpassar sprinklersystem för de krav som respektive kund har. 

Vi är rikstäckande

Vi levererar och utför service av sprinklersystem i hela Sverige. Idag har Sandbäckens Sprinkler kontor i Stockholm och Uddevalla med mycket goda kunskaper inom sprinklerområdet. 

Vår kvalitet din trygghet

Våra bolag är av SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering certifierade anläggarfirmor för sprinkler i enlighet med SBF 1020:4 Norm för anläggarfirma.

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies