Nyheter    |   Jobba hos oss

Sprinkler - från rådgivning till komplett system

Sandbäckens  levererar alla typer av sprinklerlösningar - från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem inom industrier, offentliga lokaler, sjukhus och bostäder.

Räddar liv och egendom 

Vårt mål är att skapa säkert och trygghet hos våra kunder. Vi kan ta ett helhetsansvar och erbjuder rådgivning, design, projektering, samt utförande av sprinklersystem. Service, förvaltning och underhåll är också en stor del i vår verksamhet.

Helhetssyn med långsiktighet 

Vi på Sandbäckens Sprinkler arbetar med modern teknik och smarta systemlösningar. Med vår kunskap vill vi ge kunden ett bra och driftsäkert sprinklersystem som är smidigt att underhålla. Allt för att öka värdet på kundens investeringar.

Kompetens

Tillsammans har vi mångårig erfarenhet inom sprinklerbranschen. Vi arbetar aktivt med att vidareutbilda våra medarbetare inom olika teknikområden. Allt för att ge kunden de bästa förutsättningarna.

Utbildning

Vi håller utbildning för anläggningsskötare, servicemontörer m fl  med en fördjupad genomgång av de tilläggs krav som ställs på anläggningsskötare som skall ansvara för kvartalsprovningar, Riskklassificering, placeringsregler och övergripande dimensioneringskrav behandlas översiktligt. Genomförd utbildning ger behörighet i enlighet med Bilaga 120-06 i SBF 120. Utbildningen riktas till anläggningsskötare, servicemontörer mm.

Genomförande

Vi har utarbetat ett effektivt arbetssätt för att utföra sprinklersystem hos våra kunder.

Små och stora kunder

Våra kunder finns inom många olika områden. Vi designar och anpassar sprinklersystem för de krav som respektive kund har. 

Med Sverige som marknad 

Vi levererar och utför service av sprinklersystem i hela Sverige. Idag har Sandbäckens Sprinkler kontor i Stockholm och Uddevalla med mycket goda kunskaper inom sprinklerområdet. 

Kvalitetssäkrat 

Sandbäckens Sprinkler Mitt AB och Sandbäckens Sprinkler Väst AB är av SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering certifierad anläggarfirma för sprinkler i enlighet med SBF 1020:4 Norm för anläggarfirma.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG