Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VS- och sprinkleranläggningar. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Bli en Sandbäckare - vi söker fler kollegor!

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

​Sandbäckens region Stockholm söker Kalkylator ...

Publicerad 2019-06-07

Sandbäckens VS-region i Stockholm är under tillväxt och söker nu en erfaren kalkylator till sina bolag Sandbäckens Rör i Stockholm AB och Sandbäckens Medicinska Gaser AB.

Som kalkylator hos Sandbäckens har du en central och viktig funktion i bolagens utveckling och verksamheternas framgång. 

I din roll kommer du att arbeta självständigt med att ta fram kalkyler utifrån olika typer av förfrågnings- eller avtalsunderlag. Du kommer vid behov delta i kund- och projektmöten samt löpande vara behjälplig med exempelvis ÄTA-beräkningar under hela projektgenomförandet.

Som kalkylator ingår du även i Sandbäckens nätverk för kalkylatorer. Nätverket träffas 1-2 gånger per år och har en gemensam kommunikationsplattform för rikstäckande erfarenhetsåterföring och stöd.

Vi ser gärna att du är utbildad bygg- eller VVS-ingenjör och har några års dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbete inom bygg- eller installationsbranschen. Erfarenhet av Tenwin och Wikells är en merit.

Du kommer att utgå från vårt kontor på Lindetorpsvägen 17 i Johanneshov  men våra kunder och projekt finns över hela StorStockholm, så B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att vara en Sandbäckare, kontakta 

Anders Buskas, Regionchef  

telefon 070-520 33 77 alt e-post: anders.buskas@sandbackens.se.

För att söka tjänsten skickar du ditt CV med tillhörande personligt brev till anders.buskas@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG