Sandbäckens Rör är din lokala erfarna rörmokare

Sandbäckens Rör är din lokala VS-installatör

Vi på Sandbäckens Rör och våra filialer i Kalmar, Nybro och Oskarshamn är specialiserade på allt som har med vatten, sanitet, värme och komfortkyla att göra. Vi har lång erfarenhet i branschen och är en av de ledande aktörerna inom VS.

Vi erbjuder våra kunder kvalitetssäkrade och energieffektiva installationer med smarta materialval i samband med nybyggnad, ombyggnad och hyresgästanpassningar i alla tänkbara miljöer. Vi installerar våra lösningar hos allt från industrier och offentliga byggnader till privata och kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar och privata bostäder. Oavsett om ni behöver vår hjälp inför större ombyggnationer eller enklare underhåll finns vi tillgängliga för innovativa lösningar som en komplett samarbetspartner.

Erbjudandet och ROT-avdrag

Vi har ofta erbjudanden på olika paketlösningar och erbjuder ROT-avdrag ifall våra kunder önskar det och uppfyller kraven. De flesta ombyggnationer och renoveringar kring hushåll kan inkluderas av avdraget.

Säkert Vatten och certifikat

Vi arbetar i enlighet med ISO 9001 och 14001 och alla våra medarbetare är certifierade enligt Säkert Vatten och har VVS-certifikat. Detta ger dig som kund en trygghet och försäkran om att vårt utförande sker enligt branschens höga krav. Allt för att undvika och minimera risker av felaktiga installationer som till exempel vattenskador och legionella.

Från rådgivning till installation

För privatpersoner erbjuder vi förebyggande åtgärder såväl som vi utför akuta uppdrag. Oavsett uppdragets storlek är vårt erbjudande komplett och heltäckande, från rådgivning och konstruktion till färdig och funktionell anläggning eller installation.

Varmt välkommen att kontakta oss på Sandbäckens

Närhet, Engagemang och Kundnytta

Att anlita Sandbäckens ger dig som kund en trygg och pålitlig leverantör. Vi är kända för vår "Sandbäckens-anda" som innebär att vi alltid prioriterar och säkerställer en närhet till våra kunder och till våra medarbetare. Närheten ger oss de bästa förutsättningarna för att i våra leveranser kunna bidra med ett starkt engagemang  i syfte att alltid säkerställa bästa, tänkbara kundnytta.  Nöjda kunder gör oss stolta och bidrar till att vi blir ännu bättre!

Din trygghet - vi är certifierade enligt branschens högt ställda krav

Våra medarbetare är certifierade enligt Säkert Vatten och har VVS-certifikat, vilket ger dig som kund en trygghet och försäkran om att vårt utförande sker enligt branschens högt ställda krav.

KALMAR

Förmansvägen 10, 693 63 Kalmar
E-post: info.kalmar@sandbackens.se

Telefon: 0480-100 72

NYBRO

Storgatan 39, 382 34 Nybro 
E-post: info.kalmar@sandbackens.se

Telefon: 0481-100 72

OSKARSHAMN

Åsavägen 13B, 572 35 Oskarshamn 
E-post: info.kalmar@sandbackens.se

Telefon: 0491-100 72

Vi erbjuder dig

 • Nyinstallation
 • Ombyggnation
 • Felsökning & snabba åtgärder
 • Service & reparationer
 • Försäljning av material
 • Badrum / våtutrymmen
 • Installation av värmepumpar
 • Om oss

  Vi erbjuder VS-installationer och VS-service till alla kundsegment, från privatpersoner till stora fastighetsägare, byggbolag och industrin. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig från rådgivning och konstruktion till färdiga installationer vid nybyggnad, ombyggnad och vid hyresgästanpassningar. Vår service omfattar alla typer av serviceåtaganden, från enklare akuta uppdrag till långsiktiga serviceavtal en eller flera fastigheter.  

  Kalmar

  Franska vägen 5A
  393 56 Kalmar

  Telefon: 0480-100 72

  Nybro

  Storgatan 39
  382 34 Nybro

  Telefon: 0481-100 72

  Oskarshamn

  Åsavägen 13B
  572 35 Oskarshamn

  Telefon: 0491-100 72

  Vi är specialister på badrumsrenoveringar och tvättstugor i hyresfastigheter och villor.

  E-post: info.kalmar@sandbackens.se

  © Copyright 2018 Sandbäckens