Service som motsvarar våra kunders förväntan!

 

Oavsett om du anlitar Sandbäckens för mindre entreprenader eller felavhjälpande åtgärder kan du som kund känna dig trygg. Våra montörer och tekniker kan service och har den erfarenhet, kompetens och utrustning som krävs för att du ska få den hjälp du behöver. 

Service för din och fastighetens framtid

Vi erbjuder dig felavhjälpande åtgärder, mindre entreprenader, ombyggnader och renoveringar. Vår tjänsteportfölj är bred om omfattar allt som har med värme, vatten, sanitet och komfortkyla att göra. Vi erbjuder även installation av värmepumpar, fjärrvärme och fjärrkyla. 

Vi vänder oss primärt till dig som är fastighetsägare, fastighetsförvaltare eller är en bostadsrättsföreningar alternativt byggföretag. För dig som är privatperson har vi anpassade tjänster för ditt hem.

Badplatsen

I katalogen Badplatsen erbjuder våra VS-bolag allt du behöver för att inreda ditt badrum. Vi hoppas kunna inspirera och guida dig mot ett rum att njuta av i många år.

Badplatsen »

Service- och underhållsavtal

Är du intresserad av att säkerställa din investering och bibehålla en modern och energieffektiv anläggning? Hos oss kan du som kund även teckna service- och underhållsavtal. Kontakta oss för mer information om vilket avtal som passar dig bäst.

Bred kunskap och lång erfarenhet

Vi är med vår breda kunskap och långa branscherfarenhet en bra och pålitlig samarbetspartner. Med vår lokala närvaro säkerställer vi snabba leveranser och kostnadseffektiva lösningar som motsvarar våra kunders förväntningar.

Vår kvalitet din trygghet

Gemensamt för alla våra åtaganden är vår fokus på kvalitet och miljö. Vi arbetar i enlighet med ISO 9001 och 14001 och såväl våra bolag som våra medarbetare uppfyller självklart branschens högt ställda krav, såsom exempelvis Säkert Vatten, Heta arbeten eller licenser för rörsvetsning

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy