Nyheter    |   Jobba hos oss

VS-service som motsvarar våra kunders förväntan!

Oavsett du anlitar Sandbäckens för mindre entreprenader eller felavhjälpande åtgärder kan du som kund känna dig trygg. Våra VS-montörer kan service och har den erfarenhet, kompetens och utrustning som krävs för att du ska få den hjälp du behöver. 

Service för din och fastighetens framtid

Vår VS-service erbjuder dig felavhjälpande åtgärder, mindre entreprenader, ombyggnader och renoveringar. Vår tjänsteportfölj är bred om omfattar allt som har med värme, vatten, sanitet och komfortkyla att göra. Vi erbjuder även installation av värmepumpar, fjärrvärme och fjärrkyla. 

Vi vänder oss primärt till dig som är fastighetsägare, fastighetsförvaltare eller är en bostadsrättsföreningar alternativt byggföretag. För dig som är privatperson har vi anpassade tjänster för ditt hem.

Badplatsen

Vägen till ditt nya badrum; På Badplatsen har vi samlat allt du behöver för att inreda ditt badrum. Vi hoppas kunna inspirera och guida dig mot ett rum att njuta av i många år.
http://www.e-magin.se/paper/tksz8dzd/paper/1#/paper/tksz8dzd/1

Service- och underhållsavtal

Är du intresserad av att säkerställa din investering och bibehålla en modern och energieffektiv VS-anläggning? Hos oss kan du som kund även teckna service- och underhållsavtal. Kontakta oss för mer information om vilket avtal som passar dig bäst.

Bred kunskap och lång erfarenhet

Vi är med vår breda kunskap och långa branscherfarenhet en bra och pålitlig samarbetspartner. Med vår lokala närvaro säkerställer vi snabba leveranser och kostnadseffektiva lösningar som motsvarar våra kunders förväntningar.

Vår kvalitet din trygghet

Gemensamt för alla våra åtaganden är vår fokus på kvalitet och miljö. Vi arbetar i enlighet med ISO 9001 och 14001 och såväl våra bolag som våra medarbetare uppfyller självklart branschens högt ställda krav, såsom exempelvis Säkert Vatten, Heta arbeten eller licenser för rörsvetsning

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG