Lediga tjänster hos Sandbäckens

​Vi söker medarbetare till vårt nystartade bolag – Sandbäckens Medicinska Gaser AB

Publicerad 2019-03-25

Sandbäckens Medicinska Gaser AB, är ett nytt specialistbolag inom Sandbäcken-koncernen.  Vi söker nu medarbetare i tiden som vill vara med och bygga ett företag som riktar sig till sjukhus, forskning, lab med tekniska och medicinska gasinstallationer. Sandbäckens Medicinska Gaser AB är under uppbyggnad och kommer tillsammans med Sandbäckens Rör i Stockholm AB att erbjuda marknaden i Stockholm med omnejd en komplett VS-leverantör och samarbetspartner i tekniskt komplicerade projekt som omfattar även tekniska gaser.   

Vi söker nu dig som har spetskompetens inom teknikområdet medicinska gaser och som har några års erfarenhet av motsvarande uppdrag och roll inom installationsbranschen Låter det intressant?  

Skicka din ansökan i form av CV med ett personligt brev till anders.buskas@sandbackens.se.  Urval kommer att ske löpande. 

Har du frågor kontakta  Anders Buskas, Regionchef, telefon: 070-520 33 77 eller Per Rydström, vVD Sandbäckens Rör i Stockholm, telefon 070-715 26 89.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG