Lediga tjänster hos Sandbäckens

Kalkylator till Sandbäckens Rör i Örebro eller Västerås

Publicerad 2019-06-05

Har du erfarenhet som kalkylator, projektör eller konstruktör inom VS? Vill du arbeta i ett familjärt företag där du får möjlighet att utvecklas och sätta din prägel på arbetet? Sök denna spännande tjänst redan idag!

I rollen som kalkylator kommer du ha en viktig och central roll i verksamheten. På Sandbäckens får du ett stort ansvar och möjlighet till att delta i hela installationsprocessen. Du kommer att självständigt ansvara för genomförandet av kompletta kalkyler ifrån förfrågningsunderlag till färdiga anbudsförslag. Vidare är du affärsmässig i en förfrågan och ser affärsmöjligheter. Rollen kräver att du kan läsa ritningar och har du kunskap om kalkylverktygen som finns på marknaden ses det som meriterande.

Du kommer även att medverka vid projektplanering och upprätta efterkalkyler samt tillsammans med närmsta VD medverka vid avtalsförhandlingar. I rollen kommer du ha mandat för hur du vill lägga upp ditt arbete med stor flexibilitet men du får även chans att påverka hur du ska använda resurserna som finns. På din placeringsort kommer hjälp alltid att finnas och du arbetar nära tillsammans med kollegor där man hjälper och stödjer varandra. Du erbjuds en gedigen introduktion för att du ska få en förståelse för företaget och hur man arbetar. 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper 

  •  Meriterande om du är utbildad VVS-ingenjör eller liknande 
  • Du har tidigare erfarenhet ifrån rollen som kalkylator, alternativt jobbat som projektör eller konstruktör tidigare 
  • Meriterande om du arbetat i programmen Wikells eller Tenwin sedan tidigare 
  • Mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom VS-yrket
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift
  • Körkort B 

Vi söker dig som är målinriktad, driven och en person med ett gott ordningssinne. Du är resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du är duktig på att planera och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Att samarbeta med andra och att ha ett stort engagemang är viktiga egenskaper för rollen. Vidare gillar du utmaningar och att ha flera projekt igång. 

Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Att ha ett ekonomiskt tänk och en matematisk förmåga är också viktiga egenskaper. 

Övrig information 

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 
  • Plats: Örebro eller Västerås 
  • Lön: Enligt överenskommelse 

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Bravura. Ansökningar sker genom att du registrerar dig via någon av nedanstående annons beroende på ort du önskar jobba i  Örebro eller Västerås. 

För att söka tjänsten med placeringsort i Örebro - klicka här

För att söka tjänsten med placeringsort i Västerås - klicka här

För mer information kontakta: 

Oscar Kubowicz,  Recruiting Consultant Manager, Tel +46 70 712 80 96 E-post: Oscar.Kubowicz@bravura.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG