Lediga tjänster hos Sandbäckens

Sandbäckens Sprinkler Mitt söker drivna Sprinklertekniker

Publicerad 2019-06-07

Sandbäckens Sprinkler Mitt är en etablerad sprinklerleverantör av installationer och service av sprinkleranläggningar till bland annat bostäder, fastigheter, offentliga byggnader och kommersiella lokaler. Bolaget är etablerade med kontor i Stockholm och Norrköping men kunderna finns över hela Mälardalen, Småland och Östergötland.

Våra tjänster är fortsatt starkt efterfrågade och vi söker nu fler duktiga och erfarna sprinklermontörer till våra verksamheter. 

Vi söker dig som är sprinklertekniker med några års erfarenhet. Arbetet är självständigt samtidigt som du arbetar i ett team med duktiga och erfarna kollegor.  B-körkort är ett krav.

Är du intresserad?  Kontakta oss redan idag. 

För tjänster inom Stockholm och Mälardalen  

Styrbjörn Wegler  
e-post styrbjorn.wegler@sandbackens.se 
Telefon: 070-745 62 21

För tjänster inom Östergötland och Småland  

Roger Höglund 
e-post: roger.hoglund@sandbackens.se
Telefon: 073-094 84 33

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG