Sandbäckens koncernen utökas med Energioptimering i Väst

Sandbäckens Rör i Varberg AB, del av Sandbäckens koncernen, förvärvar Energioptimering i Väst AB. Fusion av Energioptimering i Väst in i Sandbäckens Rör i Varberg är planerad att ske i början 2025.

Energioptimering i Väst grundades av Bert Ola och Cecilia Henrysson 2011. Bolaget som kallas för BEO VVS, är en auktoriserad rörfirma som utför installationsarbeten inom VVS, energi och värmepumpar. Kunderna är konsumenter, företag, fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Bolaget består av 7 anställda som utgår från Varberg. Arbeten utförs främst i Varberg och även Göteborg samt Malmö.

- Jag ser framemot att träffa alla nya Sandbäckens kollegor och få dela med mig av mina erfarenheter och yrkeskunskaper, säger Bert Ola Henrysson grundare och VD Energioptimering i Väst.
Bert Ola Henrysson, VD fortsätter och säger:

- Vidare kommer jag kunna bidra till Sandbäckens tillväxtresa med mina relationer och marknadskännedom.
Förvärvet är en del av Sandbäckens tillväxtstrategi 5-50-500: 5 miljarder i omsättning, 50 nya bolag och 500 miljoner i resultat. Sandbäckens planerar att växa kraftigt inom alla segmentet under de närmsta åren.

Sandbäckens Rör i Varberg är ett renodlat rörinstallationsbolag som erbjuder energismarta och kvalitetssäkrade VS-installationer till företag och konsumenter. Dennis Lund Josse grundade bolaget 2022 och idag består teamet av 10 anställda.

- Förvärvet av Energioptimering i Väst AB med deras breda kompetens inom service och energi kompletterar de vår verksamhet vilket gör att vi kommer ett steg närmare vår vision – att alltid vara kundens förstahandsval inom VVS i Varberg med omnejd, säger Dennis Lund Josse, VD Sandbäckens Rör i Varberg.

Förvärvet av Energioptimering i Väst beräknas vara slutfört under juni 2024.

Om Sandbäckens
Sandbäckens är en av Sveriges ledande koncerner inom innovativa och hållbara fastighetstekniska lösningar. Våra tjänster omfattar installation och service inom bland annat VS, sprinkler, brandskydd, el, ventilation, kyla, automation och design/konstruktion. Sandbäckens är en rikstäckande koncern som sysselsätter cirka 1 500 medarbetare och finns etablerade på ett 50-tal orter. Sandbäckens strategi baseras på 5-50-500: 5 miljarder i omsättning, 50 nya bolag och 500 miljoner i resultat.

Sandbäckens ingår tillsammans med Konstel i Norge och QMG i Finland i Nimlas Group och ärr en av de ledande nordiska koncernerna inom tekniska installationer med mer än 4 000 engagerade medarbetare verksamma på 100 platser i Sverige, Finland och Norge. Läs mer om oss på  www.sandbackens.se

För mer information om förvärvet
Dennis Lund Josse, VD Sandbäckens Rör i Varberg
Tel: 0730-96 30 44
E-post: dennis.lund.josse@sandbackens.se


© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies