Senaste nytt från Sandbäckens

Viktors berättelse är viktig och berör!

Publicerad 2018-07-06

I dagarna lanserades dokumentärfilmen ”Every step counts”. Filmen handlar om Viktor Jinnevångs fysiska vandring ifrån Norrköping till Spanien, en sträcka på 3645 km. Men filmen handlar också om hans livsresa som gått ifrån djupt hat till ett händelserikt liv, med fokus att hjälpa andra, framförallt ungdomar.

Sin driftkraft att hjälpa både sig själv och andra speglar även hans arbete som VS-montör inom Rörproduktion, en del av Sandbäcken-koncernen.

- Yrket som VS-montör passar mig perfekt. Att lösa problem och få möjlighet att träffa alla trevliga människor, miljöer och situationer som kan passera på en dag är både kul och utvecklande. Men det finns såklart många sidor av yrket och det känns knappt som att jag sett hälften än, säger Viktor Jinnevång.

Rörproduktion är huvudsponsor av dokumentärfilmen ”Every step counts” som nu finns tillgänglig på  https://vimeo.com/ondemand/everystepcounts/275431615.

-  Rörproduktion var min första anställning efter att mitt liv förändrades. Så här fem år senare är jag fortfarande kvar och jag trivs superbra! Mycket på grund av att jag alltid har blivit sedd som en individ och att företaget alltid har värnat om det som är bäst för mig. Trots att bolaget och Sandbäckens-koncernen har vuxit enormt mycket på senare tid är känslan fortfarande väldigt familjär, avslutar Viktor.

För mer information kontakta

Viktor Jinnevång
VS Montör,  Rörproduktion

Tel: 076- 000 26 38
E-post: viktor.jinnevangs@sandbackens.se

Eller

André Roos
VD, Rörproduktion Sverige AB

Tel: 011-470 79 01
E-post: andre.roos@sandbackens.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG