​Daniel Serell

​Daniel Serell tar över VD rollen för Sandbäckens Rör i Kalmar AB

​Daniel Serell tar över VD rollen för Sandbäckens Rör i Kalmar AB och efterträder Christer Wahlberg. Daniel tillträder den 1 januari och Christer har under hösten introducerat Daniel i rollen. Förändringen är i linje med planerad succession och Christer kommer att kvarstå i organisationen som projektledare och kalkylator.

- Jag vill passa på att tacka Christer för det fina arbete han har utfört under sina år på Kalmarbolaget, samtidigt som jag hälsar Daniel välkommen, säger Torbjörn Carlsson, regionchef Syd.

Daniel började 2016 som projektledare på Sandbäckens Rör i Göteborg. Sedan 2018 har Daniel arbetar som projektledare i Kalmar och var med och startade upp bolaget. Idag finns verksamhet även i Nybro och Oskarshamn, och har vuxit till 38 anställda. - Jag ser framemot att tillsammans med teamet utveckla bolaget och vi ska fortsätta vara en attraktiv arbetsplats, säger Daniel Serell, tillträdande VD. Mål om att vara ett av de marknadsledande bolagen i Kalmar kvarstår och fokus framåt är att bibehålla goda kundrelationer och skapa nya kontakter.

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies