Jonathan Lindegren ny VD Sandbäckens Rör i Stockholm

Jonathan Lindegren tar över VD rollen för Sandbäckens Rör i Stockholm AB och efterträder Anders Buskas som framöver med full kraft kommer att fokusera på sin roll som regionchef. Jonathan tillträder den 1 mars.

Anders och Jonathan har under en längre period arbetat tillsammans med att utveckla bolaget och detta är en naturlig och planerad succession.

- Jag ser fram emot att Anders nu kan fokusera med på rollen som regionchef med ett tydligt uppdrag att både öka tillväxten och öka lönsamheten i regionen i linje med Sandbäckens strategi 5-50-500. Jag ser också fram emot att följa Jonathan och teamet i Stockholm med att ta Sandbäckens Rör i Stockholm till nästa nivå, säger Christoffer Järkeborn, koncernchef Sandbäckens Group.

Jonathan började på Sandbäckens Rör i Stockholm 2017 och har haft fokus på affärsutveckling, KMA, ekonomi samt stöttat projektledare i projekt- och serviceprocessen. Jonathan har bidragit i utvecklingen av bolaget och affären kontinuerligt och varit högst delaktig i bolagets framgångar.

- Jag ser framemot att tillsammans med teamet fortsätta utveckla vårt fina bolag och vi ska fortsätta vara en attraktiv arbetsplats. Vi blir aldrig färdiga och ska hela tiden bli bättre. Nu ligger fokus på ökad lönsamhet och fortsatt arbete för att bibehålla vår ledande marknadsposition på en utmanande marknad säger Jonathan Lindegren, tillträdande VD Sandbäckens i Stockholm.

- Jag kan med stolthet efter sju år som VD lämna över stafettpinnen till Jonathan, vi har lyckats att bygga ett mycket framgångsrikt team och levererat många lyckade projekt tillsammans med våra kunder och medarbetare. Nu blir det fullt fokus på regionchefsrollen och fortsätta att leverera enligt våra strategiska mål och bygga region Stockholm ännu starkare, säger Anders Buskas, Regionchef Stockholm.

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy