Adam Larchowicz, Sandbäckens, Joakim Jörgensen, Otto Rydenhov, Bengt Roos, VärmeTeamet

Sandbäckens förvärvar VärmeTeamet i Skåne

Sandbäckens Rör i Landskrona / Helsingborg AB, del av Nimlas Group, förvärvar VärmeTeamet i Skåne AB vars verksamhet kommer att fusioneras in i Landskrona / Helsingborg bolaget. Förvärvet är i linje med Sandbäckens strategi 5-50-500: 5 miljarder i omsättning, 50 nya bolag och 500 miljoner i resultat. Sandbäckens planerar att växa kraftigt inom segmentet VS och energilösningar.

VärmeTeamet startades av Bengt Roos, Joakim Jörgensen och Otto Rydenhov 2011. VärmeTeamet installerar och utför service av värmepumpar samt VVS arbeten. Bolaget består idag av 11 anställda som utgår från Landskrona och är verksamma i Skåne. Huvudmålgruppen är privatpersoner och i viss utsträckning medelstora byggföretag.

-       Jag ser framemot att vidareutveckla bolaget tillsammans med Sandbäckens Rör i Landskrona / Helsingborg. Nu kan vi samarbeta med varandra i de större projekten, säger Bengt Roos, en av grundare till VärmeTeamet i Skåne.

Genom förvärvet utökas Sandbäckens Rör i Landskrona / Helsingborg med mer kunskap inom värmepumpar och breddar den geografiska täckningen.

-       Vi har samarbetat med varandra i många år och det känns mycket bra att Bengt med kollegor blir en del av Sandbäckens. Nu blir vi tillsammans en heltäckande leverantör i regionen och kan erbjuda tjänster för både kommersiella och privat kunder, säger Adam Lachowicz VD Sandbäckens Rör i Landskrona / Helsingborg.

-       Vidare kommer vi kunna utveckla ett gemensamt attraktivt serviceerbjudande till BRF:er och privatpersoner fortsätter Adam Lachowicz.

Förvärvet av VärmeTeamet i Skåne AB beräknas vara slutfört under maj 2024.

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy