Vill du bli vår nästa VD?

Vill du också arbeta inom en multidisciplinär installationskoncern med en tydlig tillväxtstrategi?

Vi söker just nu fler medarbetare som är intresserade av att

starta bolag inom Sandbäckens. Du ska ha har drivet – kunskap och erfarenhet inom din disciplin – marknadskännedom.

- Marknadskännedom innebär att du ser möjligheterna för nya lönsamma affärer, har etablerade kundrelationer och bra renommé på din marknad. Vidare har du goda ledaregenskaper och tycker om att bygga vinnande team säger André Roos, Affärsutvecklingschef.

Vi erbjuder en attraktiv incitamentmodell med delägarskap och du blir en del av teamet med andra framgångsrika VD:ar. Som VD driver du bolaget med ansvar för affärer och personal enligt den gemensamma strategin vi skapar tillsammans. Parallellt får du support inom bland annat inköp, ekonomi och HR.

- Då jag valde att starta rörbolag inom Sandbäckens var det viktig för mig att jag fick styra verksamheten utifrån mina filosofier och strukturer. Med bra stöd i ryggen från supportfunktionerna och ledningen har bolaget gjort en fantastisk resa och succén fortsätter, säger Daniel Johansson, VD Sandbäckens Rör i Västerås.

Med tillväxtstrategin 5-50-500: 5 miljarder i omsättning, 50 nya bolag och 500 miljoner i resultat planerar Sandbäckens att växa kraftigt de närmsta åren genom nystartade bolag och förvärv.

- Inom Sandbäckens är vi ledare och vi tar ansvar. Det är korta beslutsvägar och som VD driver du bolaget och utför jobbet. Vi söker nu fler VD:ar som vill vara med och skapa nästa stora succé inom installationsbranschen, säger Christoffer Järkeborn, Koncernchef Sandbäckens och vice VD Nimlas Group.

Våra discipliner omfattar installation och service inom VS, sprinkler, brandskydd, el, ventilation, kyla, automation och konstruktion. Inom alla discipliner behöver vi fylla på med personal med VD egenskaper och vi ser en större efterfrågan inom sprinkler i Södra Sverige och el nationellt.

Är du nyfiken på vad Sandbäckensandan och lokalt entreprenörskap skulle innebära för din utveckling, hör av dig så får du träffa André med kollegor.

Kontakta André Roos, Affärsutvecklingschef,
0760-00 26 01
andre.roos@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies