Marcus Andersson tillträder den 1 maj som Regionchef inom Sandbäckens

​Marcus Andersson tillträder som Regionchef inom Sandbäckens

Marcus Andersson tillträder den 1 maj 2022 som Regionchef för Sandbäckens region Väst. Marcus kommer närmast från motsvarande roll inom GK .

- Jag vill hälsa Marcus varmt välkommen till Sandbäckens. Med sin bakgrund från ÅF(AFRY), Neste Engineering, Caverion och GK kommer Marcus att bli en viktig del i vår resa att ta Sandbäckens till nästa nivå, säger Mikael Matts, Koncernchef/VD Sandbäckens.

Marcus Andersson har lång och bred internationell erfarenhet, han startade sin karriär som mekanikkonstruktör inom framför allt olja- och gasindustri i Norge men har, i olika ledande roller under sin karriär, varit med att utveckla många framgångsrika verksamheter inom såväl installations- som konsultbranschen.

- Jag hoppas kunna bidra med värde i den spännande utvecklingsresan som Sandbäckens har framför sig. Jag har fått ett väldigt bra intryck av de jag pratat med inom Sandbäckens och jag ser fram emot att, tillsammans med mina framtida kollegor göra skillnad i regionen, säger Marcus Andersson, tillträdande Regionchef inom Sandbäckens.

Marcus efterträder Mats Cullbrand som kommer att kvarstå som Kvalitet- och Miljöchef inom koncernen. 

Marcus Andersson kommer att ingå i Sandbäckens koncernledning och rapportera till undertecknad.

För mer information kontakta

Mikael Matts,
Koncernchef/VD
E-post: mikael.matts@sandbackens.se
Tel: 076-850 16 03

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies