Mattias Lundblad tillträder 1 oktober 2022 som VD för Mälar Sprinkler AB

Mattias Lundblad utsedd till VD för Mälar Sprinkler AB

Mattias Lundblad tillträder den 1 oktober 2022 rollen som VD för Mälar Sprinkler AB. Han efterträder Johan Carlsson som valt att lämna Mälar Sprinkler för nya utmaningar utanför koncernen. I samband med att Mattias tillträder kommer även Robin Westerlund att utöka sitt uppdrag som ansvarig för bolagets konstruktionsavdelning till att även omfatta rollen som vice VD.

Mattias Lundblad startade sin karriär som sprinklermontör för att 2013 övergå till rollen som projektledare inom Mälar Sprinkler. Sedan 2021 är Mattias ansvarig för bolagets entreprenadverksamhet.   - Vi tror att Mattias Lundblad med sin gedigna erfarenhet inom branschen och inom Mälar Sprinkler kommer att axla rollen som VD på ett mycket bra sätt. Vi är även helt övertygade om att Mattias och Robin kommer att komplettera varandra bra i den fortsatta utvecklingen av bolagets verksamhet, säger Per Herrlin, Affärsområdeschef Sprinkler. 

Johan Carlsson kommer att kvarstå som stöd och rådgivande till Mattias och Robin i sina respektive nya roller fram till den 31 januari 2023 då han lämnar bolaget. 

För mer information kontakta 

Per Herrlin, Affärsområdeschef Sandbäckens Sprinkler

Tel: 070-745 62 20
E-post: per.herrlin@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies