Robert Olsson - ny VD för Sandbäckens Rör i Norrköping

Robert Olsson tar över VD rollen för Sandbäckens Rör i Norrköping

Robert Olsson tar över VD rollen för Sandbäckens Rör i Norrköping AB och efterträder Robert Eriksson. Robert O tillträder rollen den 15 november och Robert E är tillgänglig för överlämning fram till årsskiftet.

Robert E har genom sitt kundorienterade förhållningssätt varit avgörande i att utveckla bolaget till att bli marknadsledande i Norrköpingsregionen. Roberts gedigna engagemang och styrning har skapat en företagskultur som gjort bolaget till en attraktiv arbetsgivare.  - Jag vill passa på tacka Robert för det fina arbete han utfört under sina år på Sandbäckens Rör i Norrköping, säger Henrik Gyllenhammar, regionchef Öst.

Robert Olsson har ett tydligt uppdrag att fortsätta arbetet Robert Eriksson har påbörjat. Robert O's långa erfarenhet och goda anseende inom branschen kommer att spela en avgörande roll.  - Jag är mycket glad att Robert Olsson valt att godta uppdraget och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom för att utveckla bolaget framåt, säger Henrik Gyllenhammar, regionchef Öst.

- Vi blir aldrig färdiga och ska hela tiden bil bättre. Nu ligger fokus på ökad lönsamhet och fortsatt arbete för att bibehålla vår ledande marknadsposition säger Robert Olsson, tillträdande VD.

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy