Dennis Lund Josse utsedd till VD för Sandbäckens Rör i Varberg AB

Sandbäckens etablerar sig i Varberg och hälsar Dennis Lund Josse välkommen i rollen som VD

Sandbäckens utökar sin lokala närvaro inom teknikområdet värme, vatten och sanitet och etablerar sig i Varberg genom ett nytt bolag, Sandbäckens Rör i Varberg AB. Till VD för bolaget har Dennis Lund Josse utsetts.

Dennis kommer närmast från Caverion och rollen som avdelningschef för bolagets VS-verksamhet i Varberg med omnejd.  Han startade sin karriär som VS-montör men utbildade snabbt sig till VVS ingenjör där han skaffat sig erfarenhet av projektering och konstruktion inom konsultbolaget Ramboll, innan han åter tog steget till rollen som projektledare och avdelningschef inom Caverion. 

- Jag vill hälsa Dennis varmt välkommen till Sandbäckens och vi ser fram emot att följa både hans och bolagets utveckling hos oss. Inom Sandbäckens har vi under en längre tid haft Varberg som en strategisk ort för etablering av ett bolag. Med Dennis som VD tillsammans med hans kompetens, erfarenhet och entreprenörskap är jag helt övertygad om att han ska lyckas möta den i dag mycket expansiva marknaden, säger Mats Cullbrand, regionchef.

Sandbäckens Rör i Varberg AB, som erbjuder marknaden hållbara och kostnadseffektiva VS-entreprenader och VS-service kommer att utgå från sitt kontor på Vagnvägen 13 i Varberg men avser att möta marknadens behov från Kungsbacka i norr till Falkenberg i söder och Smålandsstenar i öster.

För mer information kontakta

Mats Cullbrand, Regionchef
Telefon: 070-715 25 10 E-post: mats.cullbrand@sandbackens.se

Eller

Dennis Lund Josse, VD Sandbäckens Rör i Varberg AB
Telefon: 073-096 30 44 E-post: dennis.lund.josse@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies