Från vänster: Karl Jahnberg, André Roos, Anders Ekroth

Sandbäckens etablerar sig i Värmland, förvärvar Karlstad Rörmontage AB

​Sandbäckens fortsätter sin tillväxtresa och utökar singeografiska närvaro genom att förvärva Karlstad Rörmontage AB. Bolaget, som omsätter cirka 80 Mkr och sysselsätter cirka 50 medarbetare, är i dag etablerade med huvudkontor och butik i Karlstad men har även platskontor i Arvika, Filipstad och Kristinehamn.

- Vi hälsar Anders Ekroth och Karl Jahnberg, tillsammans med sina medarbetare inom Karlstad Rörmontage varmt välkomna till Sandbäckens. Jag är helt övertygad om att bolaget, som redan idag har en stark position på marknaden, kommer att lyckas i sin ambition att ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med oss inom Sandbäckens, säger André Roos, Sandbäckens Region Öst.

Karlstad Rörmontage är en komplett och heltäckande VS-leverantör som erbjuder marknaden en erfaren entreprenadverksamhet, stor serviceavdelning och en enhet specialiserad på installation och service av värmepumpar. Karlstad Rörmontage är medlemmar i Bad & Värme och inom bolaget finns en butik.

-  Jag ser fram emot att, tillsammans med Karl, fortsätta vår resa att utveckla såväl bolaget som våra medarbetare, inom Sandbäcken-koncernen. Deras affärsmodell, att låta det lokala dotterbolaget få fortsätta verka under egna varumärken med ett tydligt decentraliserat ansvar, samtidigt som att man får ta del av den stora koncernens resurser, nätverk och kunskap passar oss och våra kunder perfekt, säger Anders Ekroth, Ägare/VD Karlstad Rörmontage AB.

Övertagandet förväntas ske per den 1 oktober 2021.

För mer information kontakta

André Roos, Regionchef Sandbäckens region Öst

Telefon: 076-000 26 01
E-post: andre.roos@sandbackens.se

Anders Ekroth, Ägare/VD, Karlstad Rörmontage AB

Telefon: 070-618 76 26
E-post: anders.ekroth@karlstadsrormontage.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies