Jonas Svensson VD och hans team på GS-Rör hälsas varmt välkomna till Sandbäckens

Sandbäckens förvärvar GS-Rör i Skillingaryd

Sandbäckens stärker nu sin marknadsposition i Småland ytterligare genom att förvärva familjeföretaget GS-Rör AB i Skillingaryd. Därmed utökar Sandbäckens sin lokala närvaro på ytterligare en ort, sedan tidigare finns koncernens etablerade med VS-verksamhet i bland annat Jönköping, Vetlanda, Nässjö Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Växjö och Västervik.

GS-Rör AB etablerades 1986 och är i dag en komplett VS-leverantör med en stark marknadsposition i såväl Skillingaryd som i de närliggande orterna Vaggeryd, Vrigstad, Värnamo och Jönköping. 

- Det känns både spännande och naturligt för oss att bli en del av Sandbäckens. Att få fortsätta driva och utveckla GS-Rör med vår lokala närhet till kunder och medarbetare är viktigt för oss. Därför passar Sandbäckens affärsmodell perfekt och som en del av Sandbäckens får vi möjlighet att fortsätta fokusera på det vi är bra på, personlig service till våra kunder och energismarta och kvalitetssäkrade VS-installationer, säger Jonas Svensson, VD GS-Rör AB.  

Bolaget sysselsätter tolv medarbetare och verksamheten kommer att fortsätta att bedrivas som ett dotterbolag inom Sandbäckens region Syd. 

- Jag hälsar Jonas Svensson och teamet på GS-Rör varmt välkomna till Sandbäckens. Det ska bli spännande att fortsätta följa bolagets framgångsrika utveckling som en del av Sandbäckens, säger André Roos, Affärsutvecklingschef, Sandbäckens. 

Övertagandet sker per den 1 juli 2022. 

För mer information kontakta 

André Roos, Affärsutvecklingschef
Tel: 076-000 26 01 
E-post: andre.roos@sandbackens.se  

Eller 

Jonas Svensson, VD GS-Rör AB 
Tel: 073-991 26 44 
E-post: jonas@gsror.se

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy