Magnus och Dan Hall, tillsammans med sina team på LH Ventteknik hälsas varmt välkomna till Sandbäckens

Sandbäckens förvärvar LH Ventteknik AB

Sandbäckens fortsätter att bredda sitt tjänsteutbud inom fastighetstekniska lösningar genom att förvärva ventilationsbolaget, LH Ventteknik AB i Göteborg.

Familjebolaget LH Ventteknik grundandes 1991 och är specialiserade på innovativa och energieffektiva ventilationsentreprenader i Göteborg med omnejd. Omsättningen uppgick 2021 till drygt 150 Mkr och sysselsätter omkring 25 medarbetare. 

- Jag vill hälsa LH Ventteknik varmt välkomna till Sandbäckens. Förvärvet innebär att vi därmed stärker vår position ytterligare inom teknikområdet ventilation. Tillsammans med våra tidigare förvärvade ventilationsbolag, Teklin AB och Teklin Göteborg AB blir vi nu en av de marknadsledande aktörerna på Västkusten, säger André Roos, Affärsutvecklingschef, Sandbäckens. 

Övertagandet sker den 15 augusti 2022 och bolaget kommer att fortsätta bedriva sin verksamhet likt i dag med Dan Hall i rollen som VD. 

- Att bli en del av Sandbäckens är ett för oss strategisk viktigt och långsiktigt steg som ger oss möjligheter att fortsätta utvecklas och växa. Nu ser jag fram emot vår gemensamma resa och att få vara en del av Sandbäckens satsning inom ventilationsområdet, säger Dan Hall, VD LH Ventteknik AB. 

För mer information kontakta 

André Roos, Affärsutvecklingschef, Sandbäckens
Tel: 076-000 26 01 
E-post: andre.roos@sandbackens.se  

eller 

Dan Hall, VD LH Ventteknik AB
Tel: 070-990 33 00
E-post: dan@lhventteknik.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies