Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Illustration: Bostadsbolaget Willhem

Sandbäckens utför VS-installationerna i projektet ”Tre i trä” i Jönköping

Sandbäckens Rör i Jönköping har erhållit uppdraget av Blue Wall Construction AB att utföra samtliga VS-installationer i samband med byggandet av bostadsprojektet ”Tre i trä ”.

Projektet är beläget i stadsdelen Kungsängen som ligger cirka fem kilometer öster om Jönköping centrum och två kilometer från Huskvarna centrum.

Projektet omfattar 47 hyreslägenheter, på 1 eller 2 rum och kök, som fördelas på tre mindre huskroppar som binds samman av loftgångar. De sammanbyggda byggnaderna får fasad och stomme i trä, solcellspaneler och bergvärme. 

- Vi har mycket stolta över förtroendet och ser fram emot att tillsammans med Blue Wall Construction och bostadsbolaget Willhem genomföra detta projekt som går i hållbarhetens tecken. Stort fokus ligger på att att skapa förutsättningar för en levande miljö, såväl ekologiskt som socialt, säger Klas Meijer, VD Sandbäckens Rör i Jönköping.

Projektet genomförs med minsta möjliga påverkan på miljön. Hela processen, från planering, projektering och byggande till fastigheternas användning och rivning genomsyras av miljöanpassning. Bland detta märks tekniska lösningar och metoder som är resurssnåla, förnybara eller återvinningsbara. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader.

Lägenheterna förväntas vara färdigställa för inflyttning under våren 2022.

För mer information kontakta 

Klas Meijer, VD 
Sandbäckens Rör i Jönköping AB 

Telefon: 070- 410 43 08
E-post: klas.meijer@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies