Foto: Håkan Målbäck

​Sara Källeskog, ny chefsjurist inom Sandbäckens Group

Sara Källeskog har tillträtt rollen som chefsjurist inom Sandbäckens Group. Rollen som är ny är en del av den strategiska satsning som Sandbäckens nu gör med målet att bli Sveriges ledande aktör av hållbara och energieffektiva installationstjänster genom lokalt framgångsrika bolag.   

Sara kommer närmast från EY Law AB, med ansvar för Real Estate. Sara har mer än 20 års samlad erfarenhet som jurist från bland annat Skanska, NasdaqOMX och Finansinspektionen. Hon är tingsmeriterad från Stockholms tingsrätt och har även arbetat på advokatbyrå.      

- Jag är mycket glad över att ha Sara ombord på Sandbäckens resa att bli nästa stora succé inom installationsbranschen. Sara kommer ha en viktig roll i att vässa Sandbäckens förvärvsagenda och att göra koncernen börsredo, säger Christoffer Järkeborn, Koncernchef Sandbäckens Group    

- Jag ser fram emot att tillsammans med bolagen vara en del av Sandbäckens spännande tillväxtresa. En viktig utmaning blir att se till att verksamheten har det juridiska stöd som behövs för att fortsätta växa lönsamt, säger Sara Källeskog, chefsjurist Sandbäckens Group.     

Sara Källeskog tillträdde tjänsten under april och ingår i Sandbäckens koncernledning.    

För mer information kontakta 

Christoffer Järkeborn, Koncernchef Sandbäckens Group
Tel: 072-242 28 19
E-post: christoffer.jarkeborn@sandbackens.se

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy